Categorieën
Producten & gadgets

Torpedo aanstekers bedrukken, voor de echte kenner!

U bent een echte expert op het gebied van relatiegeschenken? Dan heeft u er vast al aan gedacht om torpedo aanstekers te bedrukken. Waarom? Omdat deze aanstekers een ideaal voorbeeld zijn van promotiemateriaal die een echte meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Torpedo aanstekers bedrukken doet u bij www.aanstekerman.nl ook nog eens voor de laagste prijs. U bent nog niet op de hoogte van de torpedo aanstekers, lees dan verder!

Specificaties torpedo aanstekers

De torpedo aansteker is een elektronische aansteker die werkt met het kliksysteem. Deze aansteker werkt optimaal en geeft veel ruimte voor uw bedrukking. De bedrukte torpedo aansteker is daarbij navulbaar waardoor u zorgt voor langdurige reclame voor uw bedrijf. De torpedo aansteker is ook nog eens kindvriendelijk en daardoor is dit het ideale relatiegeschenk voor uw bedrijf. U kunt de torpedo aansteker bedrukken in volgende kleuren:

 • Wit
 • Blauw
 • Rood
 • Groen
 • Geel

Uw torpedo aansteker bedrukken

Als u ervoor kiest om de torpedo aanstekers te laten bedrukken door aanstekerman.nl geven wij alvast u een stappenplan van wat u kunt verwachten:

 1. Kies voor de torpedo aanstekers  bij aanstekerman.nl
 2. Vervolgens geeft u aan welke bedrukkingstechniek u wilt gebruiken. De meest gebruikte bedrukkingstechniek is hierbij tampondruk.
 3. U geeft aan op welke plek u uw bedrukking wilt hebben.
 4. U geeft aan in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben op de torpedo aansteker. Let hierbij op de kleuren van de aansteker. Uw logo zal in een andere kleur het mooist eruit springen.
 5. Vervolgens zal aanstekerman.nl u een sample sturen van uw bedrukte torpedo aansteker.
 6. U keurt dit voorbeeldexemplaar goed of af. (dit proces herhaalt zich tot u tevreden bent)
 7. Na uw goedkeuring gaat aanstekerman.nl aan de slag met het bedrukken van uw torpedo aansteker.
 8. Ongeveer 2 weken na uw goedkeuring komen de bedrukte torpedo aanstekers bij het door u aangegeven afleveradres aan.

Het is ook mogelijk om de torpedo aanstekers onbedrukt te laten. Wanneer u kiest voor onbedrukte torpedo aanstekers zal het productieproces sneller verlopen en bent u goedkoper uit.

Interesse?

U heeft interesse in het bedrukken van torpedo aanstekers? Neem dan contact op met aanstekerman via de volgende kanalen:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s