Categorieën
Nieuws & weetjes

Aanstekers bedrukken, een garantie voor succes!

Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar een handig promotieartikel, kies er dan voor om aanstekers te bedrukken. Bedrukte aanstekers zijn het juiste relatiegeschenk omdat veel mensen hun aanstekers gebruiken en de bedrukte aansteker meestal vele verschillende eigenaren kent. Het is een gegeven feit dat één aansteker door vele verschillende personen gebruikt wordt. Hierdoor positioneert u uw bedrijf bij verschillende potentiële klanten. Het bedrukken van aanstekers bij www.zintuig.nl gaat makkelijk en snel. Of u nu kiest voor het bedrukken van 100 aanstekers of 1000 aanstekers, bij zintuig.nl bent u aan het juiste adres.

Ons assortiment aanstekers om te bedrukken

Bij zintuig.nl is het mogelijk om alle aanstekers die u op onze website vind te bedrukken. Bij zintuig.nl vindt u luxe aanstekers om te bedrukken maar ook goedkope aanstekers om te bedrukken. Een aantal van de aanstekers die u in ons assortiment vind zijn:

  • Torpedo aanstekers;
  • Karlsruhe wegwerpaanstekers;
  • Knoxville aanstekers;
  • Burn aanstekers bedrukken;
  • Polo aanstekers;
  • Heat aanstekers.

Wanneer u ervoor kiest om deze aanstekers niet te laten bedrukken zult u dit bij zintuig.nl moeten aangeven. Er is een mogelijkheid om uw aanstekers niet te laten bedrukken. Wanneer u kiest voor onbedrukte aanstekers zal dit voor u goedkoper zijn en de levering zal sneller verlopen.

Uw aansteker bedrukken

Bij zintuig.nl kunt u op verschillende manier uw aansteker laten bedrukken. Hierdoor is het voor u mogelijk om aanstekers goedkoop te bedrukken of juist uw aanstekers heel luxe te laten bedrukken. De bedrukkingstechnieken die zintuig bij aanstekers hanteert zijn de volgende:

  • Tampondruk;
  • Zeefdruk;
  • Graveren.

Uw aanstekers graveren is alleen mogelijk wanneer u een metalen aansteker laat bedrukken.

Aanstekers bedrukken doet u bij zintuig.nl

Wilt u meer weten? Bezoek dan www.zintuig.nl eens of neem contact op met het nummer +31(0)35-6956000. Bij zintuig.nl helpen wij u graag verder.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s