Categorieën
Nieuws & weetjes

Bidons bedrukken leuk idee!

Bedrukte bidons zijn de laatste jaren een veel geziene manier van bedrukte relatiegeschenken.
Veel sportverenigingen maken gebruiken van bidons bedrukken om tenslotte aan hun leden uit te delen maar denkt u ook eens aan fitness scholen, zeilscholen, evenementen . Hoe leuk is het als u lid wordt van de lokale fitnessschool en u ontvangt daarbij een mooie bidon met bedrukking van de sportschool.

Het voordeel van bidons bedrukken is dat het een graag gezien item is, uw boodschap vaak gelezen wordt in een positieve omgeving (sporten of andere activiteiten) en bidons bedrukken vaak al kan vanaf een kleine oplage.

Verschillende manieren van bidons bedrukken
Bidons bedrukken dat kan op veel verschillende manieren, dat is geheel afhankelijk van wat uw wensen zijn of hoe uw logo is opgebouwd. Veel bidons zijn geheel in full colour te bedrukken maar als u één kleur logo heeft en u wilt het er klein op dan is dit natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Zie onder enkele veel gebruikte vormen van druktechnieken:

Bidons bedrukken kunt u zo goedkoop en u kunt het zo duur maken als u zelf wilt!

Mogelijkheden en accessoires
Veel van de bidons in ons assortiment zijn in verschillende maateenheden te verkrijgen en ook verschillende kleurcombinaties, u kunt de body combineren met de dop in verschillende kleuren.

Naast bidons bedrukken kunt u uw boodschap een extra lading geven door leuke en handige accessoires die ook bij ons te bestellen zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn: bidon tassen, bidon kratten, koeltasje voor de sportbidon. Deze items kunt u bij ons bedrukt of onbedrukt bestellen.

Wilt u meer informatie?

Zintuig.nl levert al meer dan 15 jaar aan onze klanten bedrukte bidons…. van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Scheveningen en uiteraard in geheel België. Ervaring genoeg dus!

Wilt u meer informatie over bidons bedrukken dan helpen wij u natuurlijk graag verder! We zijn bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 035-6956000 of via de e-mail: sales@zintuig.nl

Wij helpen u graag bij al uw vragen!

Zintuig.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s