Categorieën
Nieuws & weetjes

Boeken en magazines drukken

Heb je binnenkort een verloving, bruiloft, verjaardag, jubileum, reünie of misschien wel een leuk evenement van een goede vriend? Weet jij nog steeds niet wat voor cadeau je moet overhandigen aan diegene? Wij hebben mogelijk een leuke oplossing voor je!

Wat is er nou mooier dan een eigen boek of een eigen magazine? Een boek of magazine laten drukken  kan bij verschillende aanbieders. De drukkerijen bieden allemaal een verschillende soort kwaliteit aan.

Waar moet ik op letten bij het laten drukken van een boek?

Allereerst is het belangrijk dat je helder hebt hoeveel boeken je wilt laten drukken. Een boek drukken  is vaak goedkoper als je grotere getallen laat drukken. Ook voor het drukken van magazines geldt deze regel.

Het meest verstandig is om voor een drukkerij te kiezen die alles in eigen huis doet. Van het bedenken van het concept tot aan de nabewerking van het boek. In Nederland zijn er slechts een enkele bedrijven die deze dienst aanbieden, het is echter wel heel verstandig om naar zo’n drukkerij te gaan.

Zodra je boeken in hogere oplages laat drukken, wordt het boek al stukken goedkoper. Ook voor bedrijven die een leuke naam achter willen laten bij een klant is het drukken van een boek een ideaal relatiegeschenk

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s