Categorieën
Ecologisch MVO

MVO Relatiegeschenken

Tegenwoordig is MVO een ding geworden in het bedrijfsleven. Consumenten en andere belanghebbenden lijken steeds meer waarde te hechten aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het PPP heeft zelfs een MVO-certificaat ontwikkeld die zij geven aan bedrijven die zich onderscheiden door het doorvoeren van MVO activiteiten. Dit kan op verschillende manieren. Naast de relatiegeschenkenbranche zijn veel andere branches meegenomen met deze trend. Veel bedrijven proberen hier zoveel mogelijk in te veranderen. Ook qua relatiegeschenken kan er een verschil worden gemaakt. Er zijn namelijk een aantal producten die goed zijn voor het milieu.

earth-661447_1280

Draag bij aan een beter milieu
Bent u op zoek naar groene relatiegeschenken die goed zijn voor het milieu? Er zijn veel producten beschikbaar voor deze specifieke vraag. Op deze pagina vindt u bijna 100 producten die duurzaam zijn. Een aantal voorbeelden zijn: recyclebare notitieboekjes, solar ledlampjes, draagtassen van organisch katoen. Met deze producten weer u zeker dat dit gewaardeerd wordt door de ontvanger. Zeker als het milieubewuste aspect past bij uw imago, zijn dit soort relatiegeschenken zeer geschikt.

Zonne-energie producten
Ons aanbod van zonne-energie producten is heel groot. Simpele rekenmachines, powerbanks, tuinlampen, ga zo maar door. De diversiteit is groot en de kans dat u iets leuks ziet is ook niet klein. Tevens kunnen al deze producten worden bedrukt met een tekst of logo naar keuze. Zo kunt u uw bedrijf koppelen aan de MVO trend. Hierdoor wordt er wellicht meerwaarde gecreëerd. Aangezien de consument hier veel waarde aan hecht, kunt u mogelijk zelfs klanten van de concurrent afsnoepen.

MVO relatiegeschenken bedrukken
De MVO relatiegeschenken kunnen allemaal worden bedrukt door onze drukkerij. Door simpel een logo in te sturen, krijgt u precies te zien hoe de opdruk op het product geplaatst gaat worden. Na uw akkoord wordt het drukproces in werking gezet. De levertijden zijn afhankelijk van het product.

Advertentie

Één reactie op “MVO Relatiegeschenken”

Ik ben heel erg voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit vind ik een heel erg belangrijk initiatief. We moeten met zijn alle zoveel mogelijk proberen de aarde in waarde te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s