Categorieën
Festivals

Promotie voor Festivals

Het festivalseizoen is alweer vol op gang en zelfs het mooie weer komt eraan! In heel Nederland zijn er veel verschillende feesten georganiseerd die vaak ook vaak worden bezocht. Voor organisaties van festivals en mensen die gaan promoten tijdens festivals, hebben wij een aantal passende producten gepakt die horen bij een feestje en populair zijn gedurende het festivalseizoen. Met deze producten kunt u uw bedrijf perfect promoten en bekend maken onder de doelgroep.

festivalseizoen 2013 in volle gang

Het bedrukken van petten is een zeer goed idee. Petten bedrukken is simpel en heeft een mooie uitstraling. Vooral met een goede kwaliteit pet kunt u veel bereiken. De Memphis 5 panel cap is een goed voorbeeld van een promotieproduct voor festivals. Omdat er zoveel zomerkleuren zijn, kunt u de perfecte kleur kiezen. Een ander en onmisbaar product is de Xaloc Zonnebril. Het lijkt wel alsof dit model speciaal gemaakt is voor feesten en partijen. De glazen kunnen namelijk bedrukt worden! Dit is natuurlijk origineel en daarom ook een bril waar veel vraag naar is. Ook deze zonnebril is in veel kleuren verkrijgbaar.
Een ander leuk product is een polsbandje. Polsbandjes met leuke kleuren en teksten worden nog vaak gedragen. Op http://www.zintuig.nl zijn meerdere voorbeelden te vinden van armbandjes met opvallende, vrolijke kleuren. Polsbandjes zijn een goedkopere oplossing, maar heeft zeker niet minder effect.
In Nederland is mooi weer niet gegarandeerd. Op regenachtige dagen zijn poncho’s een ideaal promotiemiddel. Ze zijn goedkoop en worden uitstekend bedrukt door de drukkerij. Ook de poncho’s zijn is vier kleuren beschikbaar: blauw, rood, geel en wit.
Verder zijn wij erg benieuwd welke festivals u gaat bezoeken en de reden van uw bezoek. Laat een reactie achter en maak kans op een gratis powerbank!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s