Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken custom made en creatieve ontwerpen

                               CONTACT MAKEN DO JE ZO!

 1. Take Five Clock (for very busy people)

1a Take Five Clock

Ben jij ook altijd zo drukdrukdruk? Heb jij ook altijd en eeuwig te weinig tijd en ben je kapot na een (werk)dag stevig door jakkeren?
De Take Five Clock geeft je elk uur vijf minuten extra om even ‘time out’ te nemen. Vijf minuten die je kunt gebruiken voor iets leuks of nuttigs. Zo kun je bijvoorbeeld lekker even dagdromen, de flick flack leren of je collega een kop koffie brengen en kom je weer in contact met jezelf en met je omgeving.

Dit relatiegeschenk is ideaal voor voor bedrijven die iets met Timemanagement doen. Het kan gepersonaliseerd worden door zelf invulling te geven aan de suggesties voor de vijf minuten-bestedingen. Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. Geluksdubbeltje

2a Geluksdubbeltje

Als je dit dubbeltje met je mee draagt heb je altijd geluk! Je staat voor de kassa in de snelste rij, je wint de bingo op de camping, je trein rijd op tijd, en nog veel meer…

Het dubbeltje zit in een uitsparing in het karton geklemd. Het karton is beplakt met donker blauw velours. Een simpel maar zeer doeltreffend cadeautje!

Dit geschenk kan worden gepersonaliseerd door bijvoorbeeld de gelukservaringen van de medewerkers van uw bedrijf op de achterkant te plaatsen.

Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. De Kwijtkist

3a De Kwijtkist

De Kwijtkist is gevuld met zoek- en op geraakte huisraad. Uit onderzoek is gebleken dat we ruim 21 uur per jaar verspillen met het zoeken naar kleine items zoals aspirines, nietjes, kroonsteentjes en paperclips. De Kwijtkist biedt hiervoor uitkomst. “Vanaf nu hoef je nooit meer te zoeken. Dat hebben wij al voor je gedaan.” De Kwijtkist kan worden ingezet als eindejaarscgeschenk voor uw personeel of relaties. Een uniek geschenk dat in geen winkel te krijgen is.
Door zelf invulling te geven aan de inhoud van de vakjes kunt u dit geschenk helemaal personaliseren.
In een bijgevoegde catalogus met alle items uit de kist kunnen uw medewerkers figureerden, van directeur kleingoedmagazijn tot expeditiemedewerker. Hierdoor wordt dit relatiegeschenk helemaal ‘eigen’.
Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. De Oudhollandsche Spaarsok (maakt al je dromen waar)

Deze ‘Oudhollandsche Spaarsok’ beschouwen wij zelf als de officiële Spaarsok in Nederland ;-). De sok die je dromen waar kan maken.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Visualiseer je droom en vul ‘m in.4 Spaarsok
 2. Hang de Spaarsok op (goed zichtbaar voor iedereen).
 3. Gooi zo vaak mogelijk je losse munten in de sok en vraag anderen of ze dat ook doen.
 4. Wacht tot de sok vol is en… have fun!

Deze innovatieve spaarsok is de eerste acoustische vorm van crowdfunding.
Welke droom vul jij in?

Een ideaal cadeau (met vette knipoog) voor uw relaties of uw personeel.

Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl van dit geschenk helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. Have Fun Watergun

5b Have Fun Watergun

Dit ultra-coole waterpistool in sexy verpakking is een ideaal geschenk voor in de warme zomermaanden om bijvoorbeeld uw personeel mee te verrassen. Het gadget zal het ook uitstekend doen als give-away op beurzen en seminars. Het insteekkarton kan qua kleurstelling en teksten uiteraard helemaal worden aangepast naar uw wensen en uw bedrijfsstijl.

 1. Het Massageshirt

Het Massageshirt is een t-shirt waarop in 6 stappen de duim-, hand- en elleboog-bewegingen van een officiële stoelmassage staan voorgedrukt. Super handig! Hoeft je buurman, collega of partner geen gediplomeerd masseur/seuse te zijn om u een ontspannende rugmassage te kunnen geven. Een geweldige manier om uw personeel of relaties te verrassen!

Het Massageshirt kan gepersonaliseerd worden door bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op de voorkant van het shirt te printen of door tekst te plaatsen op het label aan de binnenkant.

Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl van dit geschenk helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. Sinners SoapWas je zonden weg en begin met een schoon geweten. Sinners Soap werkt al na enkele wasbeurten en neutraliseert probleemloos zonden als: voordringen in de supermarkt, een leugentje om bestwil, snijden bij het invoegen. Voor grotere zonden eerst koud douchen en vervolgens meerdere malen stevig schrobben met de zeep. Een geschenk met een vette knipoog. Welke directeur durft het aan om naakt te poseren op de bijgevoegde kaart?
  Een geschenk dat ook alleen kan bestaan uit de zeep en het doosje. Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.
 1. Mental Coach

mental_coach_medium.jpg.pagespeed.ce.x96kSvxZZu

Iedereen kan in het leven wel eens wat coaching gebruiken. De Mental Coach bied je een hart onder de riem. Een sympathiek, humorvol cadeau dat bijvoorbeeld leuk is voor personeel dat in een opleidingstraject zit.

Uiteraard kan de kleurstelling en design-stijl helemaal worden aangepast aan uw bedrijf.

 1. Orgasmotron Hoofdmassage

Dit hoofdmassage-apparaat is inmiddels een klassieker. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer doen met de buigbare, ijzeren pennen! Gebruik ‘m bijvoorbeeld als eierklutser, als putjesontstopper of als vogelnesthouder…

In een bijgevoegde folder kunt u het zo gek maken als u het wil, qua aanvullende toepassingen. Laat uw personeel er ook een paar bedenken… Of schrijf op facebook een wedstrijd uit voor de meest originele toepassing van het item… Een cadeau met een hoge funfactor!

 1. Flowcards

Heb je zin in een spelletje FingerTwister of BeleidsBingo met je collega’s? Wil je indruk maken op je familie met een demonstratie handschaduwen? Wil je wel even gestoord worden voor een loonsverhoging?
Het kan allemaal met deze handige set Flowcards. Om zelf te gebruiken of om op te sturen naar iemand die je dierbaar is.

Een eenvoudig te produceren atentie die een voor fantastisch contactmoment zorgt wanneer u het pakketje naar uw klanten stuurt. Ook goed te gebruiken als give-away op beurzen of bij aquisitiegesprekken.

De invulling van de kaarten en de design-stijl kunnen uiteraard helemaal worden aangepast aan de wensen van uw bedrijf.

 1. Vakantiegevoel mondspray

Heb jij ook zo’n zin in de zomer en in vakantie? Helaas zijn de holidays voor de meesten van ons nog een paar maandjes weg.

Maar hier is iets op bedacht: Instant Vakantiegevoel-mondspray. ‘Wacht niet tot de vakantie maar geniet nú al!’

Wil jij je klanten of personeel verblijden met dit fijne gevoel?

Dit cadeautje met een vette knipoog is ideaal om te aan je netwerk te geven voorafgaand aan de zomer. Het leuke is, dat je de achterkant van de verpakkingskaart kunt bedrukken met nog meer suggesties om het vakantiegevoel te krijgen.

Online is dit idee breder te trekken door op de Facebookpagina iedereen te vragen om te omschrijven waar hij/zij naar toe zou willen op vakantie.

De invulling van de kaart en de design-stijl kunnen uiteraard helemaal worden aangepast aan de wensen van uw bedrijf.

© 2015 Frank Paats Concept & Art Direction

06 50955706

www.frankpaats.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s