Categorieën
Overig

Leuk cadeau voor de baas

denk vanuit uw sterkteBent u ook blij met uw baas?! Een cadeau is dan zeker op zijn plaats. De volgende vraag is dan: Wat voor cadeau moet ik voor hem of haar kopen? Hier lees u enkele tips en tricks voor het zoeken van een geschikt cadeau voor de baas.

Hoe is uw band met uw leidinggevende?
Het cadeau is ten eerste afhankelijk van de band tussen werknemer en werkgever. Als je een informele band hebt, is het misschien leuk om iets grappigs te kopen, zoals een T-shirt met een leuke tekst. Als er sprake is van een formele band is een beeld voor thuis of het zijn/haar bureau meer op zijn plaats. Dit is het eerst waar je goed over na moet denken.

Wat is uw budget?
Natuurlijk houd je ook rekening met het budget. Wil je een luxe cadeau kopen of meer een kleinigheidje? Via de filter op Zintuig.nl kan je makkelijk een prijsbereik aangeven. Op deze manier weet je zeker dat je binnen je budget blijft.

Zoek het geschikte cadeau
Als je veel weet over je baas, zoals zijn/haar interesse of hobby’s, is het makkelijker om een toepasselijk cadeau te vinden. Als dit niet het geval is, kan je kijken naar de verschillende thema’s of categorieën. Op deze manier wordt je tijdens het zoeken geïnspireerd door het brede aanbod. Het is misschien handig op een top 5 te maken om deze vervolgens te bespreken met je collega’s. Tip: Let op de minimale afname per product.

Met of zonder bedrukking?
Je hebt je keuze gemaakt en staat nu voor de volgende keuze, namelijk: Laat je het cadeau bedrukken of niet? Natuurlijk is dit afhankelijk van het cadeau. Niet ieder product kan je laten bedrukken. Dit staat ook bij de productinformatie op de website van Zintuig. Het is uiteraard wel extra leuk om een leuke tekst te bedrukken, zoals een compliment of bedankje.

Bestellen
Als het goed is heeft u nu een juist cadeau gevonden voor uw baas met of zonder opdruk. De laatste stap is natuurlijk het bestellen van het cadeau. Dit is eigenlijk heel eenvoudig. De gewenste opdruk kunt u uploaden tijdens de online bestelling. Vervolgens krijgt u een drukproef toegestuurd die na akkoord, bedrukt en bij jou geleverd zal worden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s