Categorieën
Nieuws & weetjes

Mokken bedrukken bij Zintuig

Eén van de populairste relatiegeschenken zijn mokken. Dit komt doordat de ontvangers de mokken vaak nog langdurig gebruiken. Mokken gaan niet zo snel kapot en gooi je niet zo snel weg. Mokken bedrukken is daarom ideaal als relatiegeschenk en promotiemateriaal. Het leuke is ook het aantal soorten mokken. De meeste mensen denken aan een standaard witte mok met bijvoorbeeld een logo op tekst. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten mokken die bedrukt kunnen worden.

Je eigen gepersonaliseerde mok
Met de nieuwste mokken is het mogelijk om je eigen mok te personaliseren. De mok is van keramiek en kan met een krijtje worden gepersonaliseerd, door een leuke tekst of tekening te maken op de zwarte mok. Dit is natuurlijk origineel en daarom ook heel populair. Je kan je klanten of je eigen personeel er heel blij mee maken. Naast basic zwart zijn er ook vrolijke kleurtjes beschikbaar.

Mokken bedrukken

Mok met geheime bodem
Deze mok is ook een bijzondere. De dubbele bodem zorgt er namelijk voor dat je makkelijk melk, suiker of een koekje mee kan nemen. Er is genoeg ruimte om dit soort dingen die bij koffie of thee horen mee te nemen naar je eigen bureau. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan hier.

Eigen mokken bedrukken
Natuurlijk is het extra leuk om de mokken te ontwerpen met een bedrijfslogo of een leuke tekst, zoals een slogan of een motivatiespreuk. Wil je meer klantenbinding of juist jouw personeel belonen? Als het gaat om mokken bedrukken staan we bij Zintuig altijd voor u klaar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s