Categorieën
Pennen - potloden - markers - schrijfwaar

5 meest verkochte pennen

Zintuig is een groothandel in Relatiegeschenken en heeft een belachelijk aanbod van pennen. Wij zetten de meest verkochte pennen voor u op een rijtje. Als relatiegeschenk laten bedrijven vaak pennen bedrukken met hun logo en dat doet Zintuig met veel plezier.

Smart Stick
De meest verkochte pen is de Smart Stick. Dit is een transparante balpen met een losse dop. Er is keuze uit 8 verschillende kleuren. Deze pen is de ideale ‘’weggeefpen’’, omdat het een goedkope pen is en makkelijk bedrukt kan worden.

Twisty Frosty
Op nummer 2 staat de Twisty Frosty pen. Deze pen is beschikbaar in diverse vrolijke kleuren en werkt met een draaimechaniek. Dit zorgt voor een betere kwaliteit dan de Smart Stick, maar is dan ook een stukje duurder. Ook deze pen is makkelijk te bedrukken.

London
Een hele simpele pen, maar zeer populair onder de promotiepennen. Ook deze pen heeft een draaimechanisme en is in 6 kleuren te bestellen. De pen is semi-transparant en kan heel snel geleverd worden.

Artica Plastic ballpoint
Op de 4e plaats staat deze stoere pen. Met zijn metalen punt en bovenkant krijgt de Artica een stoere look. Logo’s komen op deze pen dan meestal ook extra goed naar voren. Hij zorgt voor een goed imago door zijn goede kwaliteit en looks.

Hawaii
Dan zijn we aangekomen op de laatste pen in deze top 5: De Hawaii balpen. Deze pen is apart, omdat hij tweekleurig is. Wit wordt afgewisseld met de andere kleur, zoals geel, blauw of roze. Deze pen werkt met een klikmechanisme en is gemaakt van kunststof.

Pennen bedrukken
Alle pennen bij Zintuig.nl kunnen worden bedrukt. Logo, tekst, slogan, noem het maar op en het kan. Benieuwd naar andere pennen van Zintuig? Kijk dan hier

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s