Categorieën
| Druktechnieken |

Wat is borduren?

Borduren is een druktechniek om producten te voorzien van uw logo, tekst of andere afbeelding. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij textiel, zoals shirts en petten. Een speciale borduurmachine zorgt ervoor dat het gewenste ontwerp op het textiel terecht komt. Hiervoor moet er eerst een borduurkaart gemaakt worden die bestaat uit een digitaal ontwerp. Dit wordt gedaan met een speciale software. Deze borduurkaart berekent het aantal steken en het aantal kleuren die nodig zijn. Vervolgens wordt er een proefversie gemaakt. Als deze is goedgekeurd, kan de hele borduurmachine ingesteld en de garenkleuren geladen.

Borduurpatronen
De borduurpatronen (borduurkaart) kan door u zelf worden ontworpen. Deze wordt opgemaakt uit een digitaal bestand (foto, plaatje, logo, tekst). De machine zorgt ervoor dat het borduurresultaat zoveel mogelijk lijkt op dit bestand. De kleuren en scherpte kan in dit geval verschillend zijn van het origineel. Op deze pagina staat nog meer informatie én een video over borduren.
Borduren zorgt voor een luxe, professionele uitstraling. Dit komt door de goede kwaliteit. Daarnaast is borduren ook duurzaam, kleurvast en was bestendig. Het enige nadeel met andere druktechnieken is dat borduren iets duurder is. Daarentegen is deze techniek wel voor een langere termijn. Het is namelijk onmogelijk dat het vervaagd, slijt of beschadigd. Borduren is vooral geschikt voor bedrijfskleding, maar ook voor handdoeken, tassen en sjaals.

Polo’s borduren bij Zintuig.nl
Bij Zintuig zijn er veel mogelijkheden om producten te borduren. Petten, handdoeken, polo’s en nog veel meer zijn te vinden op onze website. De polo’s behoren tot één van de Best sellers. U kunt kiezen tussen 14 verschillende kleuren en diverse maten. Deze polo’s kunnen precies naar uw wens, gemaakt worden. Deze polo’s kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het kan door het personeel in de winkel gedragen worden of door uw promotieteam. Het bevorderd in ieder geval het bedrijfsimago en het geeft de werknemers ook een goed gevoel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s