Categorieën
Nieuws & weetjes

Bevrijdingsdag 2015

5 mei vieren we de bevrijding van Nederland van de Duitse bezetting in Nederland en de rest van Europa. Deze dag vindt een dag na de dodenherdenking plaats, waar we alle overledenen tijdens de oorlog herdenken. 4 mei is rouwen en 5 mei is feesten. In heel Nederland vinden verschillende festivals plaats, waar veel mensen bijeenkomen om de bevrijding te vieren.

Nationale (vrije)feestdag?

Na de bevrijding is ervoor gekozen om elke vijf jaar de bevrijding te vieren. Sinds 1990 is het een officiële nationale feestdag geworden die jaarlijks gevierd zal worden. Helaas is Bevrijdingsdag geen vrije dag voor iedereen. Werkgevers mogen zelf bepalen of de werknemers vrij krijgen of niet. Werknemers hebben op 5 mei een vrije dag als dit in de cao is afgesproken. Als dit niet is afgesproken of als de bedrijfstak geen cao heeft, beslist de werkgever over wel of geen betaald vrij.

Bevrijdingsfestival 2015

Uw logo/bedrijfsnaam tijdens festivals

Elk bedrijf wil natuurlijk opvallen. Grote bedrijven kunnen over het algemeen groter uitpakken dan kleinere bedrijven. Op deze foto in Almere is te zien dat deze mensen allemaal oranje hoedjes dragen. Deze hoedjes waren van Rabobank. Een hele goede actie van de grote Nederlandse bank. Heel Almere liep met de hoedjes door de stad. Goed voor de naamsbekendheid dus. Kleinere bedrijven kunnen natuurlijk ook veel bereiken met een goed plan. Creatieve ideeën voor deze gelegenheden werken meestal het best. Dit neemt niet weg dat je met simpele weggevertjes ook veel kunt bereiken. De promotionele artikelen moeten wel leuk zijn om te dragen, te gebruiken of te zien. Als dit het geval is, zal dit een positieve indruk achter laten bij de festivalgangers.

Dit artikel is geschreven door de redactie van Europromos. Wil u inspiratie op doen of weet u al wat u wil? Check dan nu onze website voor uw promotionele artikelen. http://www.europromos.be

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s