Categorieën
Feestdagen

Pasen: 5 & 6 april

Over anderhalve maand is het weer zover.. Pasen! Wij zijn voor u op zoek gegaan naar de leukste paastrends van 2015. Deze trends kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk, maar misschien ook wel voor op de werkvloer. Bent u benieuwd? Lees dan verder..

Pasen is een feestdag die voor de één meer betekenis heeft dan voor de ander. Natuurlijk geven deze twee feestdagen genoeg redenen om feestelijk uit te pakken tijdens het ontbijt, lunch of brunch. Naast lekker eten is het leuk om je huis te versieren met verschillende paasdecoraties voor de perfecte paassfeer. Hieronder staat de top 3 relatiegeschenken voor Pasen.

Pasen 2015

Relatiegeschenken voor Pasen

1. Chocolade: Eitjes, paashazen, kuikentjes.. al deze paasitems zijn elk jaar weer populair. Overal zijn deze chocoladeproducten te zien, met de kinderen paaseieren zoeken of gewoon lekker voor bij de paas brunch, lunch of ontbijt.
2. Paint box: Eieren schilderen is ook een bekende activiteit. Kinderen, maar ook soms volwassenen vinden het leuk om hun eigen eieren te schilderen. Paint boxen worden dan ook massaal ingekocht door gezinnen met kinderen. Ook bedrijven geven deze vaak weg als weggevertje.
3. Decoratie: Voor een vrolijke paassfeer is natuurlijk decoratie nodig. Paastakken of decoratie voor cupcakes zijn uiteraard onderdeel van de paastrends van 2015.

Natuurlijk is het ook gebruikelijk om kleine gifts of relatiegeschenken te geven aan collega’s, leveranciers of klant. Door relatiegeschenken te overhandigen naar uw relaties laat u zien hoe betrokken u bent en dit versterkt natuurlijk uw relaties. Pasen brengt dus niet alleen persoonlijk, maar ook zakelijk mogelijkheden met zich mee. Pak u kansen en profiteer van feestdagen als deze! Op http://www.europromos.be kunt u altijd terecht voor producten die u zoekt.

Wij van Europromos wensen u alvast een vrolijk Pasen toe!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s