Categorieën
Award winnaars

Award winnaars 2015

PF Concept is een grote leverancier in relatiegeschenken, o.a. voor Europromos.be. Ze staan bekend om hun exclusieve ontwerpen. Dit is ook de reden dat zij vaak Awards winnen met hun producten. PF Concept heeft nu al zes prijzen voor verschillende producten gewonnen in 2015. Deze producten werden door de jury van de iF Product Design Awards 2015 beoordeeld, waarna de jury bekend heeft gemaakt dat deze zes producten een award hebben gewonnen voor beste design. Wij zetten vijf van deze zes producten voor u op een rijtje:

Nano muzieksplitter en telefoonstandaard
Dit product is een multifunctioneel telefoonaccessoire, bestaand uit een muzieksplitter en een standaard. Op deze manier kunnen twee personen tegelijk naar dezelfde muziek luisteren met hun eigen oortelefoon. Het is geschikt voor smartphone, tablet en alle andere audioapparaten met een 3,5mm audio ingang. Altijd makkelijk mee te nemen, handig onderweg en gezellig om samen met vrienden muziek te luisteren. Daarnaast zorgt dit mooie product ook voor een goede uitstraling.

nano muzieksplitter

Cobalt sleutelringmes
De Cobalt sleutelringmes is een mini-vouwmes met een lemmet (mes) van zwart roestvrij staal en vergrendeling. Het handvat is bekleed met aluminium met blauwe details die zorgen voor een mooi design. De ring aan de achterzijde van het mes is om het mes eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een sleutelring of tas. Het product staat bekend om het exclusieve ontwerp en design.

Cobalt sleutelringmes
Exos noodgereedschap voor in de auto
Je zou het niet verwachten, maar dit product is heel nuttig voor in de auto. Dit is namelijk een tool met twee verschillende functies die van pas komen in gevallen van nood. Stel dat u vast komt te zitten in de auto en in het water terecht komt.. Deze tool kan je binnen no time losmaken van de gordel en de autoruit breken, zodat u snel de auto kan verlaten. Het is dus een gordelsnijder en ruitenhamer in één en valt onder de categorie ‘’must haves’’.

Exos

Observer Chrono-horloge
Dit mooie horloge is ook in de smaak gevallen bij de iF Product Design Awards jury. Dit horloge heeft lichtgevende wijzer en is geheel waterdicht. Ook de datum is zichtbaar op de wijzerplaat. Het horloge bestaat uit roestvrij staal en bevat een leren zwarte band. Door het speciale ontwerp valt het horloge op. Het is geen accessoire dat je dagelijks ziet en dat is er zo mooi aan de Observer Chrono-horloge.

horloge

Flow karaf met koelstick
Een glazen karaf voor gekoelde wijn. Vul de koelstick met water, zet deze in de vriezer en daarna in de karaf en u geniet van perfect gekoelde witte wijn. Op deze karaf zit een anti-druptuit en een spatbeschermer om het u nog makkelijker te maken.Ook ideaal voor gekoeld water, sap of andere drinkwaren. U kunt dit karaf natuurlijk thuis gebruiken, maar ook op het strand of in het park.

karaf

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze producten? Kijk dan op http://www.europromos.be en zoek deze producten op. Hier staat alle informatie over deze producten, ook voor eventuele bedrukkingen met uw logo of naam.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s