Categorieën
Nieuws & weetjes

Hot: Whitelines notitieboekje

Whitelines Link is een notitieboek, maar niet zomaar een notitieboek. In combinatie met een app kan je nu al je notities binnen enkele seconden overzetten op je smartphone of tablet. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook nog kiezen om de notities te mailen of op te slaan in Dropbox. Dit notitieboekje van Whitelines maakt het verschil van tijd tussen offline naar online schrift kleiner. Dit product kan heel handig zijn in sommige gevallen. Het is een echte aanrader dus!

Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes worden op kantoor nog vaak gebruikt. Ze zijn goedkoop en vaak ook handig om aantekeningen te maken. U kunt bij Zintuig uw eigen notitieboekjes vormgeven en helemaal laten maken zoals u wil! Op de site staan ook nog andere notitieboekjes die met uw logo kunnen worden bedrukt. Uw kunt uw logo of andere opties, zoals kleuren, vormpjes, afbeeldingen laten bedrukken op de producten van Zintuig.nl.

Zodra u weet wat u wil, kunt u contact opnemen met Zintuig. Vervolgens zal een drukproef worden gemaakt en deze zal verstuurd worden zodat u weet hoe het product eruit komt te zien. Een drukproef is een digitale voorstelling van hoe uw opdruk er op het artikel uit komt te zien. In een drukproef kunt u zaken als drukkleur, opdrukformaat en drukpositie controleren. De productie wordt pas gestart nadat de drukproef door u schriftelijk geaccordeerd is.

Hoe werkt het?

Wil u weten hoe het bedrukken in z’n werk gaat? Kijk dan op: http://www.zintuig.nl/page/139/Druktechnieken. Deze link bestaat uit handige filmpjes over verschillende druktechnieken, zoals de zeefdruk, tampondruk en lasergravure. De druktechniek is afhankelijk van de producten die bedrukt worden. Op USB sticks wordt bijvoorbeeld bedrukt door middel van ‘’Doming’’. Ook verschilt de prijs per methode: Borduren is duurder dan tampondruk. Borduren levert dan ook wel betere kwaliteit op. Meer informatie over dit onderwerp is ook allemaal te vinden in de bovenstaande link. Daarnaast vindt u nog meer informatie over het gehele proces. Door een kijkje te nemen weet u precies wat er met uw product gebeurd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s