Categorieën
Nieuws & weetjes

Paraplu’s bedrukken bij Zintuig.nl

Het regenseizoen komt er weer aan.. Helaas. Heel Nederland trekt de paraplu weer uit de kast om buiten droog te blijven. Dit is voor u de ultieme kans! Hoe mooi zou het zijn om uw logo te zien op deze bewegende reclameattributen? Zintuig.nl kan deze kans makkelijk samen met u benutten. Dit komt mede door onze scherpe prijzen en brede aanbod. Wacht niet langer en neem een kijkje op onze website voor de gehele collectie!

 

Goedkoop paraplu’s bedrukken

Goedkoop paraplu’s bedrukken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zintuig.nl is zeer scherp geprijsd en heeft een groot aanbod. In de webshop zijn meer dan 250 verschillende paraplu’s te vinden. De paraplu’s kunnen wij allemaal op maat bedrukken, zodat deze voldoen aan uw wensen.

 

Specificaties

De paraplu’s kunnen worden bestelt tegen een bedrag van 1,72 per stuk (excl. opdruk en verzending). Zintuig.nl heeft supersnelle levertijden en 99,9% tevredenheidsgarantie. De reclame kan op één of meerdere locaties worden bedrukt. Hierdoor zijn uw opdrukken duidelijk te zien voor iedereen. Dit vergroot uw naamsbekendheid en verbeterd uw klantenrelaties! Wat moet u hiervoor doen? Contact opnemen met de vriendelijke klantenservice van Zintuig.nl. Zij helpen u graag.

 

Meer weten over onze paraplu’s of misschien andere producten? Ga naar http://www.zintuig.nl

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s