Categorieën
Nieuws & weetjes

Een dagje Relatiez

11 september was het zover, het was de dag van het relatiegeschenk. In de jaarbeurs in Utrecht vond de jaarlijkse relatiegeschenkenbeurs plaats genaamd: Relatiez. En weet je wat het mooie is? Wij van Zintuig waren er ook bij! Niet als standhouder maar gewoon als bezoekers. Lekker rondneuzen om al het moois te bekijken wat er de komende tijd weer verkrijgbaar is in relatieland. In deze blog lichten wij dit moois voor je uit. We gaan in op de nieuwste trends en laten wat voorbeelden zien van producten die wij vernieuwend, grappig, raar of super tof vinden.

 De beurs
Treintje in, treintje uit en jawel we zijn er: Utrecht. Nog even uitchecken wat trappen op en af en we zijn in de jaarbeurs. Even de tickets laten zien en we staan op de beurs. Het is druk. De kraampjes zijn goed bemand en het publiek is uitgebreid aanwezig. Van inkoopmanagers tot secretaressen en van marketingmanagers tot studenten. De beurs trekt een gevarieerd publiek. De beurs is compact ingedeeld en de kraampjes staan knus opgesteld. We snuffelen wat rond en maken her en der een praatje.

Trends
Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd met wat mensen uit de business komen we langzamerhand een beetje achter de trends van dit jaar. We komen erachter dat de wat duurdere elektronica dit jaar echt hot is. Dus geen zaklampjes enz. maar bluetooth-speakers en powerbanks zijn dit jaar niet aan te slepen. Het mooie is al deze producten ook te bedrukken zijn. Voor degene die niet weten wat powerbanks zijn. Even een korte uitleg: powerbanks zijn kleine draagbare accu’s die je aan kan sluiten op je telefoon als deze leeg is. Zo laat je telefoon weer op en kan je er weer een tijdje mee doen. Super handig op bijvoorbeeld festivals of voor op vakantie.

Lamzac                                                     lamzac
Na een dagje rond te hebben gesnuffeld willen we graag de geschenken met jullie delen waarvan wij zeggen dat die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Een van de eerste hot-items op ons lijstje is de lamzac. Deze opblaasbare zitzak van Hollandse makelaardij is geweldig praktisch. De zak wordt geleverd in een handig klein tasje. Wanneer de zak uit de tas wordt gehaald wat mee in het rond wordt gezwaaid, zit de zak binnen no time vol met lucht en kun je er lekker in ontspannen. De zak kent een grote en een kleine versie.

My Bunjeemybunjee
Een andere topper van de beurs vonden wij MyBunjee. De Mybunjee is een band die je om je telefoon kan doen. Aan de band zit een elastisch koortje die je bijvoorbeeld weer aan je broek kunt bevestigen. Wanneer je telefoon dan uit je handen valt, stuitert hij niet op de grond maar blijft hij als een bungeejumper hangen. Super handig dus als je bijvoorbeeld aan het sporten bent of bij een avondje uit.


Ibreathalyzer
De Ibreathalyzer is een gewaagd item om cadeau te geven maar kan ook erg nuttig zijn. De Ibreathalyzer is een klein apparaatje die je in de audiopoort van je sapp goeiemartphone plugt. Dit apparaatje is een alcoholtester. Wanneer de gebruiker in het apparaat blaast meet de tester de alcohol en geeft meteen het promillage weer. De tester is verbonden met een app op de smarthone van de gebruiker. Wanner de gebruiker teveel alcohol in zijn bloed heeft krijgt de gebruiker een aantal opties. Zo kan de gebruiker via de app een taxi bellen, of een vriend bellen om hem op te komen halen. Een bijzonder handige gadget dus voor een ieder die wel eens een avondje uitgaat met de auto.

Conclusie
De komende tijd is er weer keuze in overvloed in relatiegeschenkenland. Toch zijn er ook genoeg innovaties en staat de tijd echt niet stil. Elektronische gadgets moeten we dus zeker in de gaten houden. Weet u al wat u de komende tijd uw collega’s of uw zakenrelaties cadeau gaat geven? Laat het weten in een reactie hieronder. We zijn erg benieuwd. Misschien kunnen wij van Zintuig.nl u wel van dienst zijn.

Advertentie

2 reacties op “Een dagje Relatiez”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s