Categorieën
Textiel

5 Tips voor textiel bedrukken!

bextieldrukTextiel bedrukken biedt bedrijven vele mogelijkheden. Het letterlijk naar buiten dragen van een boodschap staat hierbij voorop. Dit kan een promotionele boodschap zijn, met achterliggende marketingdoelstellingen, of bijvoorbeeld het creëren van een exclusieve ‘bedrijfs look’. In alle gevallen is de eerste indruk van groot belang. Voor zowel de bedrukking als het textiel. Gezien de eerste indruk vaak geruime tijd blijft hangen, is deze van groot belang. Om deze eerste indruk zo goed mogelijk te laten verlopen en om promotionele blunders te voorkomen, geven wij u graag een aantal tips voor het bedrukken van textiel.

Tip 1: Passende kwaliteit
Als bedrijf of onderneming wilt u dat de kernwaarden van uw onderneming worden uitgedragen richting uw doelgroep. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit die bij uw bedrijf past. Als uw bedrijf bedrukt textiel als relatiegeschenk geeft, vertegenwoordigen deze producten u. Neem dit mee in uw beslissingsproces.

Tip 2: Bruikbaarheid
Textiel is er in vele vormen. T-shirts, badstof, polo’s, sokken, bodywarmers, keukenschorten, en ga zo maar door. Bij het uitkiezen van textiel is het belangrijk dat u zich verplaatst in uw doelgroep. Welke vorm van textiel zal uw doelgroep van pas komen. Een bruikbaar relatiegeschenk of promotiemiddel is altijd effectiever.

Tip 3: Kledingmaatte kleine broek
Veel bedrijven die kiezen voor het bedrukken van textiel bestellen de artikelen vervolgens in de verkeerde maat. Logischerwijs heeft niet iedereen dezelfde kledingmaat. Kies daarom voor een universele maat, of verdiep u van tevoren in de kledingmaat van uw doelgroep.

Tip 4: Bedrukkingformaat
Bij het bedrukken van textiel is het oppervlakte van de opdruk vele malen groter dan dat van een pen of een USB stick. Benut deze ruimte! Een kleine opdruk zal niet worden opgemerkt en hierdoor laat u kansen liggen.

Tip 5: Kleurgebruik
De kleurkeuze dient te passen bij zowel uw onderneming als uw doelgroep. Het is belangrijk dat de kleur van uw bedrukking past bij uw bedrijf en hetgeen u wilt uitdragen. Ook voor de doelgroep is kleurgebruik belangrijk. Knalroze textiel is misschien minder geschikt voor een doelgroep als bankdirecteuren!

Advertentie

Één reactie op “5 Tips voor textiel bedrukken!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s