Categorieën
Nieuws & weetjes

NIEUW IN DE COLLECTIE BEDRUKTE BRILLENGLAZEN !

Afbeelding

Door toepassing de nieuwe druktechniek “Vision Film” kunnen onze drukkers nu ook de glazen van zonnebrillen bedrukken.
Al vanaf 50 stuks kunnen wij 2 standaard modellen Ray-Ban-look-a-like zonnebrillen op de pootjes, maar ook op de glazen bedrukken.
Bedrukking op het pootje doen we al jaren maar dat we nu ook de glazen bedrukken is iets van de laatste week. Na een winter testen om het echt goed te krijgen zijn de drukkers van Zintuig nu klaar voor de zomer!
De bedrukking op de glazen wordt eerst gedrukt op een gerasterd plastic folie, de folie wordt uitgestanst en dan machinaal op de glazen geplakt.
De gaatjes in de folie zijn zo groot dat men er doorheen kan kijken, maar zo klein dat de opdruk zich over het hele glas lijkt te verspreiden.  Natuurlijk zie je dat er iets op het glas zit, maar het is niet hinderlijk of gek, het is juist super vet!

Omdat Zintuig.nl de bedrukte brillen al vanaf 50 stuks verkoopt is deze bedrukte brillenglazen techniek nu ook toegangkelijk voor de feestende massa.
Denk eens aan de zomerfeesten, de studenten verenigingen en de jeugdclubs, of zoals hier op de foto’s de trouwerij!

Afbeelding
De brillen zelf zijn in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen en de glazen, maar ook de pootjes kunnen supersnel bedrukt worden
Check snel de zomerhit!

Model 1 De Ray-Ban-look-a-like zonnebrillen zonder zilveren knopjes naast de glazen, leverbaar in zwart, wit, geel, blauw, roze, rood en  oranje.

Model 2  De Ray-Ban-look-a-like zonnebrillen met de bekende zilveren knopjes naast de glazen, leverbaar in zwart, wit, geel, blauw, roze, rood, oranje, licht blauw en licht groen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s