Categorieën
Nieuws & weetjes

Goede doelen kerstkaarten als relatiegeschenk

Kerst is hét moment om uw zakelijke relaties een groet te brengen. Laat daarom al uw zakelijke relaties weten dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt door middel van een Goededoelenkaartje. Wanneer u uw zakelijke goede doelen kerstkaarten bij Goededoelenkaartje.nl bestelt, gaat er 50 cent per kaart naar een goed doel naar keuze. En dat terwijl de kaarten even duur zijn als in de winkel!  

Goededoelenkaartje beschikt over een van de grootste assortimenten zakelijke kerstkaarten, waarbij elke kaart makkelijk en snel is aan te passen door middel van een eenvoudige applicatie op de website. Personaliseer uw kerstkaart vervolgens door bijvoorbeeld een foto van het personeel, het bedrijfspand of uw logo toe te voegen op de kaart.

Van elke kerstkaart gaat er 50 cent naar een goed doel naar keuze. Daarbij kunt u kiezen uit 16 goede doelen waaronder War Child, WNF, Amnesty International en KWF Kankerbestrijding.

Bekijk hier de zakelijke kerstkaarten catalogus, bestel een proefkaart, of plaats direct uw daadwerkelijke bestelling op Goededoelenkaartje en steun een goed doel naar keuze.

Image

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s