Categorieën
Nieuws & weetjes

Maak uw merknaam populairder met relatiegeschenken

merknaam populairder relatiegeschenkenAls uw bedrijf zich bevindt in een markt waar de concurrentie groot is, is het noodzakelijk dat u uw merk populairder maakt dan de rest. Om dit te bereiken zijn er verschillende vormen van reclame mediums beschikbaar. Het vergroten van het merk wordt tegenwoordig vooral aan de hand gedaan van relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn net zo effectief én goedkoper dan de traditionele reclame mediums zoals tv en radio. Een relatiegeschenk is een sluwe manier van marketing, een bedrukt relatiegeschenk met uw logo sluipt een bedrijf binnen en maakt daar reclame voor u. Hier zijn 3 relatiegeschenken die u kunt gebruiken om uw merknaam populairder zullen maken

Promotionele pennen
Als u denkt aan relatiegeschenken, dan denkt u waarschijnlijk aan een promotionele pen. Dit kan kloppen, want een pen is het meest geschonken relatiegeschenk van het afgelopen jaar. Maar u zult vast denken, hoe onderscheidt mijn pen zich van al die andere pennen? Dat is heel simpel, dat doet u door middel van het personaliseren van uw geschenk. Personaliseren houdt in dat u uw relatiegeschenk aanpast aan de ontvanger, oftewel uw doelgroep. Het is dus belangrijk dat u eerst goed onderzoek naar uw doelgroep, voordat u begint met personaliseren. Nadat u dit hebt gedaan kunt u beginnen met het bedenken van de tekst die u erop wilt bedrukken. Dit kan een persoonlijke boodschap zijn, maar kan ook de naam van de ontvanger zijn. Gepersonaliseerde promotionele pennen zijn een zeer effectief marketingmiddel.

Bedrukte aanstekers
Aanstekers zijn populaire relatiegeschenken. En niet alleen bij rokers, maar bij iedereen. Aanstekers worden ook gebruikt bij een positief moment, zoals bij een verjaardag of tijdens de kerstdagen. Maar ook met barbecueën of tijdens de zomeravonden in de tuin. Als u uw relaties een aansteker schenkt, helpt u mee aan een positief moment. En omdat uw logo te zien is, wordt uw merk geassocieerd met het positieve moment. Aanstekers zijn daarom een zeer nuttig relatiegeschenk die u helpen bij het populairder maken van uw merk.

Paraplu’s bedrukken
De volgende keer als het weer regent in Nederland, heeft iedereen weer een paraplu nodig. En wat is nu beter, dan dat uw zakelijke relaties gebruik maken van paraplu’s die u geschonken hebt. Stelt u zich voor, het regent hard en uw zakelijke relatie moet naar een belangrijke vergadering. Maar hij kan daar niet kletsnat aankomen. Hij moet dus gebruik maken van uw paraplu, waar uw logo op pronkt. Dit zal zorgen voor veel exposure voor uw merk. En het zorgt indirect voor een beschermend gevoel. Het heeft dus ook psychologische voordelen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s