Categorieën
Nieuws & weetjes

Getest door de redactie: Zomerse relatiegeschenken

De zomer komt er aan! Ondanks de koude lente gaan wij als optimistische Nederlander ervan uit dat de zomer wél warm wordt. En bij warm zomerweer horen uiteraard ook zomerse relatiegeschenken! Wij van de redactie hebben de afgelopen tijd relatiegeschenken getest. Dit hebben wij voor u gedaan, zodat wij u kunnen adviseren bij het kiezen van effectieve zomerse relatiegeschenken.

Sporten met muziek
Armstrong polsbandDe zomer zorgt niet alleen voor warmer weer, maar ook voor een toename in het aantal buitensporten. Mensen gaan wandelen, hardlopen of fietsen. Tijdens deze activiteiten luisteren zij graag naar muziek. Daarom een goede reden voor de sportieve redactieleden om de Armstrong polsband uit te proberen. De polsband zorgt dat u uw iPod of MP3-speler gemakkelijk kan dragen tijdens het hardlopen of fietsen. Onze redacteurs waren zeer te spreken over dit relatiegeschenk. Zij konden comfortabel muziek luisteren zonder dat zij zich zorgen hoefde te maken over de veiligheid van hun iPod of MP3-speler. Een zeer geschikt relatiegeschenk dus voor de zomer!

wegwerp bbqSnel en gemakkelijk barbecueën
Met mooi weer wordt er gelijk aan barbecueën gedacht. Het is een zeer populaire activiteit tijdens de zomer en de meeste Nederlandse huishoudens doen het een paar keer per jaar. Dit was voor onze redactie genoeg reden om een wegwerp barbecue uit te proberen. Dit relatiegeschenk zorgt dat u snel en efficiënt kunt barbecueën. En vanwege de kleine omvang te plaatsen waar u maar wilt zonder dat het veel ruimte inneemt. Onze redactieleden waren daarom zeer te spreken over deze relatiegeschenken die zorgen voor een gedenkwaardige barbecue-ervaring. Schenk uw relaties of werknemers een gedenkwaardig dagje met deze handige wegwerp barbecue!

Tuinieren in de zon
Vanwege de regenachtige lente is er niet veel tijd geweest om aandacht te besteden aan de tuin. Dit heeft u waarschijnlijk zelf gemerkt en dat is niet onopgemerkt gebleven op de redactie. Maar wanneer de tijd voor warm weer straks tuingereedschap setjeeindelijk aanbreekt, komt ook de tijd van tuinieren. Een tuingereedschap setje is in die situatie het ideale relatiegeschenk. Onze tuinmannen en vrouwen op de redactie hebben daarom dit zeer handige setje uitgeprobeerd. Tussen de regenbuien door hebben zij met behulp van het setje de tuin kunnen opfleuren. Dit relatiegeschenk geeft uw relaties de mogelijkheid om hun tuin snel in topvorm te krijgen als het warme weer eindelijk arriveert!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s