Categorieën
Nieuws & weetjes

Vaderdag: waar komt de aller eerste dag vandaan?

vaderdag artikelOp 16 juni is het weer Vaderdag. Het is de dag van het jaar om jouw vader te laten zien hoe trots je op hem bent. En dit doe je natuurlijk met een leuk cadeau. Maar misschien is het wel een leuk feitje om te weten waar Vaderdag nou eigenlijk vandaan komt. En wie is daar eigenlijk verantwoordelijk voor?

Waar komt het vandaan
De aller eerste Vaderdag is 1909 ontstaan in de Verenigde Staten door mevrouw Smart. Zij was zo trots op haar alleenstaande vader van zes kinderen, dat ze hier een nationale feestdag van wilde maken. Dit is haar gelukt en al meer dan een eeuw vieren wij dat we trots zijn op onze vaders.

Om jouw vader te laten zien dat hij de beste is, wil je hem natuurlijk een leuk cadeau geven. Het is altijd moeilijk om een leuk en passend cadeau te vinden, zeker voor een man. Waarschijnlijk staat zijn kast al vol met gereedschap, en na tien jaar raak je wel uitgekeken op de stropdassen en sokken. Kortom, het word tijd voor iets origineels. Het perfecte cadeau dat laat zien wat jouw vader voor je betekent.

Papa persoonlijk
Bij Digitransfer kan je voor jouw vader een shirt bedrukken. Van een polo tot aan een hoody, alles kan! Verras jouw vader met een mooi shirt van zijn favoriete voetbalclub of een polo met een mooie tekst er op. En als je erg creatief bent kun je zelfs je eigen afbeelding er op laten zetten!

Zorg dat jij dit jaar het origineelste cadeau geeft aan jouw vader. Het enige wat je er voor moet doen is een kijkje nemen in de web shop en je stelt jouw eigen unieke Vaderdag shirt samen. En omdat ook Digitransfer gek is op vaders, zijn er geen verzendkosten op alle bedrukte kleding!

Dit bericht is geschreven door Digitransfer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s