Categorieën
Producten & gadgets

Relatiegeschenken in het wild: Telefoon opladers op zonnekracht

relatiegeschenken, advertentie, zonne-energieHet is natuurlijk erg vervelend als je als strandganger vroegtijdig je spullen moet inpakken en naar huis moet gaan, alleen maar omdat je telefoon leeg is. Nivea heeft hier erg slim op ingespeeld en een oplossing aangeboden: Telefoon opladers op zonnekracht. Deze promotieactie met relatiegeschenken is helaas alleen in Brazilië, maar dat weerhoudt ons niet om dit met u te delen.

Sluwe promotie
Het wereldberoemde huid- en lichaamsverzorgingsmerk heeft een hele slimme en sluwe promotie onthuld om hun zonproducten lijn te promoten. De telefoonopladers zijn namelijk ingebouwd in haar advertentie in het Braziliaanse tijdschrift Veja Rio. Het idee achter deze promotie is dat u langer op het strand kan blijven liggen, idealistisch gezien zelf de hele dag. De Nivea-producten beschermen de hele dag tegen de zon en de zonne-opladers laten u uw telefoon gebruiken. Het is dan mogelijk om de hele dag foto’s te maken, muziek te luisteren, spelletjes te spelen en social media bij te houden.

De advertentie bevat een ultra dun zonnepaneel met een telefoonplug. Het paneel is gemaakt van materiaal dat zonnestralen opvangt en omzet in energie. De gebruiker plugt zijn of haar telefoon in en voilà, de telefoon laadt op terwijl zij ontspannen op het strand liggen.

De perfecte promotie?
Dit is een geprinte advertentie die iedereen wilt. Er wordt niet zomaar langsheen gebladerd. Deze promotie biedt een tastbaar geschenk en is direct bruikbaar. Deze advertentie creëert een kostbare herinnering. Daarnaast kunnen deze zonne-opladers van Nivea eenvoudig meegenomen worden naar huis en opnieuw gebruikt worden.

Het is goed om te zien dat grote bedrijven een advertentie maken die relevant en nuttig is voor de klanten. En omdat Brazilië een strand cultuur heeft, is deze promotie praktisch perfect.

Bekijk hier het promotie filmpje dat Nivea erbij heeft gemaakt:

Dit artikel is geschreven door .

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s