Categorieën
Nieuws & weetjes

Product uitgelicht: de Woodstock krat

vouwbare Woodstock kratHet vouwbare ‘Woodstock’ krat is een nieuw en uniek relatiegeschenk. De ‘Woodstock’ is door de duurzame afkomst een perfect geschenk om in een relatie waardering voor het milieu te laten blijken. Door de milieubewuste afkomst van het vouwbare krat is de ‘Woodstock’ uniek, en de eerste in Europa. De ‘Woodstock’ is ontstaan door een creatieve meubelmaker met veel inzicht in houtbewerking en gevoel voor duurzaamheid en uitstraling. Het vouwbare krat is een geweldig staaltje techniek, waar de meubelmaker bij het ontwerpen veel aandacht aan heeft besteed. De ‘Woodstock’ is technisch prima in orde en werkt met een geweldig klapsysteem.

‘Woodstock’ vouwbare krat
Het product is te verkrijgen op www.houtenboodschappenkrat.nl (zie afbeelding). Daarnaast is het mogelijk voor retailers om dit product in het assortiment op te nemen. Het vouwbare ‘Woodstock’ krat is voornamelijk gericht op relaties waarin duurzaamheid en uniekheid een rol spelen. Het vouwbare krat is gemaakt van eiken hout en kan op dit moment eventueel uitgebreid worden tot picknickkrat en woningdecoratie. De fietskratvariant is nog volop in ontwikkeling.

Heeft u waardering voor dit houten vouwbare krat, de eerste in Europa? Laat dit blijken door onze pagina te ‘Liken’ op .

Advertentie

Één reactie op “Product uitgelicht: de Woodstock krat”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s