Categorieën
Nieuws & weetjes

1.600 kroontjes op 30 april weggegeven door de Rabobank

Rabobank kroontjes relatiegeschenkenAfgelopen 30 april was natuurlijk een bijzondere dag vanwege de troonswisseling. Kortom een ideaal moment voor bedrijven om hier op in te spelen. De Rabobank in Groningen is een voorbeeld van een effectieve en ludieke actie. Zij gaven op 30 april 1.600 kroontjes weg aan de kinderen die een kraampje hadden op de vrijmarkt in Groningen.

‘De klant is Koning’
De slogan die de Rabobank gebruikte tijdens deze actie is ‘de klant is Koning’. Naast de slogan was er ook ruimte voor het bedrijfslogo van de Rabobank. De Rabobank geeft ieder jaar een originele goodiebag weg tijdens Koninginnedag. Dit jaar was het extra speciaal vanwege de troonswisseling en Koning Willem-Alexander.

Zelfontworpen kroontjes
Wat de kroontjes speciaal maakt, is niet alleen het ontwerp maar ook de mogelijkheid om de kroontjes naar eigen smaak en ontwerp te designen. Door middel van een foto, een logo of een eigen tekst kunnen bedrijven het kroontje aanpassen, zodat zij zelf ook een aandeel krijgen in het design. De kroontjes waren te bedrukken aan de voor- en achterkant en hadden bijna hetzelfde uiterlijk als de kinderkroontjes die vaak worden gebruikt op verjaardagen van kinderen. Vanwege een speciale techniek waren de kroontjes geschikt voor elk kinderhoofdje. Deze techniek maakt het mogelijk om de kroontjes in acht maten te verstellen. Weer een voorbeeld van een multinational die kiest voor relatiegeschenken. Kies net als de Rabobank voor relatiegeschenken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s