Categorieën
Producten & gadgets

Heineken en Spar herhalen succesvolle spaaractie

samenwerking Spar Heineken succesvolIedereen kent het wel of heeft er wel eens aan meegedaan, spaaracties. Ingezet door grote merken in samenwerking met supermarkten. Doorgaans een groot succes, mits goed uitgevoerd. Een voorbeeld van een goed uitgevoerde spaaractie is die van Spar en Heineken. Vanwege de successen een goede reden om deze gezamenlijke actie opnieuw te beginnen. De actie houdt in dat bij producten van Amstel, Brand of Heineken klanten kunnen sparen voor korting op de volgende aankoop. Daarnaast kunnen ze ook maandelijks een prijs winnen.

Succesvolle marketing
Deze actie van Spar en Heineken is een herhaling van de promotieactie van eind vorig jaar. Aan het begin van dit jaar werd de actie wegens succes al met een maand verlengd. Dit succes was een reden voor Spar en Heineken om weer een zelfde soort spaaractie te beginnen. Als klanten voor minimaal 5 euro aan Heineken-, Amstel- of Brand-producten aankopen bij de Spar, ontvangen zij een zegel. Een volle spaarkaart bestaat uit negen zegels en heeft een waarde van 5 euro, die 5 euro geldt alleen als korting op biermerken die vallen onder Heineken. Naast de 5 euro korting maak je elke maand ook kans op een prijs. De prijs is een bierpakket van een van de Heineken biermerken, ter waarde van 150 euro. Dit pakket wordt elke maand verloot. De actie tussen Spar en Heineken loopt tot en met 31 augustus 2013.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s