Categorieën
Producten & gadgets

Bijzondere samenwerking tussen Albert Heijn en het Rijksmuseum

Rijksmuseum Albert Heijn samenwerkingTer promotie van de heropening van het Rijksmuseum zijn Albert Heijn en het Rijksmuseum een bijzondere joint promotion aangegaan. Miljoenen literpakken melk, yoghurt en vla krijgen ter promotie van de heropening een afbeelding van de top schilderijen uit de collectie van het Rijksmuseum. En het blijft niet alleen bij mooie afbeeldingen, op de verpakkingen zitten ook actiezegels. Deze zegels kun je sparen en als je er vier hebt, kan je met korting naar het nieuwe Rijksmuseum

Het rijksmuseum opent zijn deuren
13 april 2013 staat vanaf nu bekend als de dag van de opening van het nieuwe Rijksmuseum na een renovatie die tien jaar lang duurde. Het Rijksmuseum heeft daarom samen met Albert Heijn deze actie opgericht. Op de zuivelpakken van Albert Heijn staan zestien kunstwerken uit het Rijksmuseum, waaronder de Nachtwacht van Rembrandt, het Melkmeisje van Vermeer, een zelfportret van Van Gogh, maar ook Nijntje van Bruna. Daarnaast staat er een omschrijving en een raadsel op de verpakking.

Verrassen
Wim Pijbes, hoofddirecteur van het Rijksmuseum hoopt dat deze actie zal stimuleren om een gesprek te krijgen over kunst, waardoor mensen graag een bezoek willen brengen aan het echte kunstwerk. “Het Rijksmuseum is van iedereen. We willen de Nederlanders op een laagdrempelige manier verrassen met onze prachtige collectie” aldus Pijbes.

Zegeltjes sparen
Deze actie zet natuurlijk ook weer aan tot het sparen van zegeltjes en Albert Heijn is natuurlijk erg populair vanwege verzamelacties. Vier actiezegels zijn nodig om vijf euro korting te krijgen op een toegangskaartje van 15 euro. De actie krijgt aandacht in alle filialen. Albert Heijn gaat deze actie natuurlijk promoten via social media en is er natuurlijk een filmpje opgenomen met de bekende winkelmanager Harry.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s