Categorieën
Gebruikers vertellen

Geef uw relatie de cultuur en ambacht van Amsterdam

inspiration box voor AmsterdamThe Inspiration BoX is een nieuw concept op de relatiegeschenken markt. Het relatiegeschenk geeft relaties een blijvende herinnering van Amsterdam. Dit wordt gedaan door lokale producten in The Inspiration BoX te doen. Op deze manier wordt er letterlijk een voorproefje gegeven. The Inspiration BoX richt zich op de ongeziene cultuur en ambacht die de hoofdstad herbergt. The Inspiration BoX is opgezet tijdens de minor ondernemers schap door vier studenten. Na een succesvolle minor is er door twee van de vier, Laura Klijn en Jasper Fleers, besloten om The Inspiration BoX voor te zetten. Zei zijn nu de inspiratie en de drijvende kracht achter dit geschenk..

The Inspiration BoX
The Inspiration BoX is te verkrijgen als kant en klaar pakket, The Inspiration BoX Unseen Amsterdam (zie afbeelding). Dit pakket richt zich op de onderliggende cultuur en ambacht die Amsterdam herbergt. In dit pakket zitten lokale producten als een flesje Canal Water, Johnny van De Prael, Chocolade Amsterdammertje van Van Avezaath, kaasblokjes Old Amsterdam en stadgidsen/fietstochten.

Het is ook mogelijk om The Inspiration BoX naar eigen wens in te vullen. Dit kan zowel voor het design van The Inspiration BoX worden gedaan als voor de inhoud. In totaal zijn er bijna 30 producten, zowel lokaal als souvenir, waarmee iedereen zijn eigen Inspiration BoX kan samenstellen.

Dit artikel is geschreven door Jasper Fleers van The Inspiration Box.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s