Categorieën
Producten & gadgets

Typische mannengadgets voor de Amstel drinkers

Amstel premium giftsAl ruim 140 jaar staan saamhorigheid en vriendschap centraal voor het merk Amstel. Amstel probeert ook de ‘no-nonsens man’ te bereiken met typische mannengadgets, hierbij moet worden gedacht aan de BierBQ, de BarBQ en het voetbalkrat. En met een merk dat vriendschap centraal heeft staan, heeft Amstel natuurlijk een evenement dat goud waard is in de vorm van Vrienden van Amstel Live. Dit muziekplatform bestaat nu al 15 jaar en zorgt voor veel media aandacht, bezoekers en merkversterking.
In het magazine van PromZ, platform voor actiemarketing, promotionele producten en diensten in de Benelux, vertelt senior brandmanager Meike Dijkstra in een interview over wat Amstel te bieden heeft op het gebied van promotie. De promotiehistorie wordt ook beschreven, waaronder de premiumacties die bekroond zijn met vakprijzen.

Bierglazen zijn razend populair

Wat geconstateerd kan worden uit het interview met Meike Dijkstra is dat het glaswerk ongelofelijk populair is en graag verzameld worden. Het glaswerk is te bestellen in de webshop en het verrast Dijkstra steeds weer dat mensen het leuk blijven vinden om glazen te verzamelen. De verzameldrang van de verzamelaars is in het kader van omzet nog niet eens interessant, maar de ondersteuning en de versterking van het merk Amstel, daar wordt het allemaal voor gedaan. De merkloyaliteit wordt versterkt als je als bedrijf dit soort gadgets aanbiedt. De kans is groot dat als er Amstel bierglazen in het keukenkastje staan er sneller gekozen zal worden voor Amstel dan voor een ander merk. Een voorbeeld hiervan is dat bij het 140-jarige jubileum Amstel drie speciale glazen hadden ingezet als premium en dit leidde tot twee en een half keer meer kratten verkocht ten opzichte van de normale afzet.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s