Categorieën
Nieuws & weetjes

Rokjesdag: het verhaal van een kenner

De fietsrokMet het oog op de zomer is er vandaag een verhaal van de bedenker van de fietsrok. Het idee dat tijdens het populaire tv programma ‘Beste idee van Nederland’ veel bekijks had, maar uiteindelijk strandde op de 38e plaats, is op dit moment bezig met een opmars. Het product biedt vrouwen een graag geziene oplossing voor het dragen van een rok in de zomer.

Probleem
Het is weer bijna rokjesdag, en ik kan mij nog goed herinneren waarom ik 3 jaar geleden de fietsrok ben gaan ontwikkelen. Tijdens de Martin Bril uitgeroepen “rokjesdag” ging ik weer voor het eerst op de fiets met mijn nieuwste rokje met bijpassende mooie schoentjes, daarvoor nog met maillot omdat het veel te koud was. Wie ergert zich nou niet tijdens het fietsen aan de inkijk die je hebt bij het dragen van een rokje.

Beste idee van Nederland
Het programma ‘het beste idee van Nederland’ was op tv en deed een oproep om het beste idee in te sturen. Dat was voor mij het laatste setje om hier een oplossing voor te ontwikkelen. Van de 6.000 ideeën ben ik geëindigd op de 38e plaats. Na het tv programma is er op zoek gegaan naar de perfecte fietsrok. Speerpunten bij de zoektocht waren het gebruiksgemak en mobiliteit. Zo is de fietsrok eenvoudig te bevestigen aan het stuur en makkelijk op te bergen in een handtas. De eerste collectie is gemaakt uit een stof van fietskettingkasten, omdat dit materiaal het design beperkt is er overgestapt naar een eigen lijn met roessel.

Mannen zitten hoogstwaarschijnlijk niet te wachten op de fietsrok, maar voor vrouwen biedt het een uitstekende oplossing. Al is het maar voor tijdens de regen, want de fietsrok biedt ook bescherming tegen een natte spijkerbroek. Inmiddels is de fietsrok al onder de loep genomen door Life & Cooking van Carlo en Irene. Bovendien hebben diverse fietsbladen en kranten de voordelen van de fietsrok belicht. De fietsrok beschermt tegen inkijk en regenachtige dagen. Het is een zeer vrouwvriendelijk product en het product is eenvoudig te bedrukken met een persoonlijke tekst of een bedrijfslogo. Kortom: een ideaal relatiegeschenk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s