Categorieën
Producten & gadgets

3 dingen die u niet wist over snoepjes als relatiegeschenk

promotionele snoep bedrukken tipsDenkt u erover om snoep te schenken aan uw relaties? Bijna elk mens houdt van zoete lekkernij. Zo veel zelfs, dat de gemiddelde Nederlander 11,5 kg snoep per jaar opeet. Waarvan de helft chocolade, wat chocolade dus het meest geliefde snoep van Nederland maakt. Een veelzeggend detail is dat in 1822 het vijf dagen duurde om de hoeveelheid suiker te consumeren als vandaag de dag in een frisdrank zit. Zoete traktaties zijn zeer populair om te ontvangen. Uw relaties verlangen naar iets zoets, zoals ze kunnen verlangen naar hun koffie in de ochtend. Met bedrukte snoep kunt u die behoefte vullen, en uw bedrijf krijgt bovendien veel aandacht.Hier zijn 3 dingen die u nog niet wist over snoepjes die u kunt bedrukken

Promotioneel snoep is meer dan chocolade en pepermuntjes
De mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het gebruik van promotionele snoepjes zorgen dat het eruit gaat zien als een Willy Wonka wereld. Er zijn verschillende snoeppotten, Gummy Bears, Koeken en zuurtjes. Er is veel keuze om uw relatie blij te maken met een lekker relatiegeschenk.
Kleuren kunnen worden aangepast
U kunt de kleur van snoep aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld snoep in de kleuren van uw bedrijf bestellen. Als u snoep schenkt aan uw relatie in de kleur van uw bedrijf zorgt u voor veel positieve reacties. En stel u voor dat u bij een beurs of evenement staat en u kunt snoepjes uitdelen in de kleur van uw bedrijf, hoe cool zou dat zijn?
Maak de snoep zoals u zelf wilt
De snoeppapiertjes zijn de enige plek die u kunt gebruiken om uw logo of tekst op te drukken. Je kunt ook op de snoep zelf iets zetten. Zorg dat uw relaties uw bedrijfslogo zien voordat zij ervan genieten. Als uw bedrijf wordt geassocieerd met een positief gevoel, verbeterd u uw zakelijke relatie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s