Categorieën
Nieuws & weetjes

De voorverkoop van Koninklijk keramiek is gestart!

Koninklijk keramiek troonswisseling KoninginnedagKoninginnedag 2013 komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Iedereen is druk bezig om zich op en top te presenteren op deze bijzondere dag. De abdicatie op 30 april is zeer bijzonder en speciaal om mee te maken. Het Koninklijk keramiek dat speciaal voor deze dag is ontwikkeld, is op dit moment ‘hot topic’. In De Wereld Draait Door besteedde ze zelfs een heel gedeelte van de uitzending eraan. Bij Zintuig.nl is dit Koninklijk keramiek verkrijgbaar en het is bedrukbaar met uw logo.

De voorverkoop
Op dit moment zijn er al 100.000 stukken keramiek bedrukt met een afbeelding van de aftredende Koningin, de toekomstige Koning en de toekomstige Koningin. Van deze 100.00 stuks zijn 70% bedrukt met een logo! De andere 30% is alleen bedrukt met de afbeelding. De eerste orders worden volgende week uitgeleverd aan scholen en gemeenten. Overheidsinstanties zijn op dit moment de grootste klanten, maar deze geweldige relatiegeschenken zijn geschikt voor alle soorten bedrijven!

Met de hand gedrukt
Het drukproces is heel arbeidsintensief, de afbeeldingen worden namelijk met de hand bedrukt op het keramiek. Het productiebedrijf Toppoint, gehuisvest in Nederland, is 24 uur in dienst om het keramiek bedrukt te krijgen. Een zeer intensief proces dus en zodoende heeft het bedrijf behoefte aan extra werkkrachten. Zodoende heeft Toppoint sociale werkplekken gecreëerd. Een fantastisch initiatief!

Koninginne mok productie 2013 Productie mok arbeindsintensief maar kwalitatief!

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s