Categorieën
Gebruikers vertellen

Kleding bedrukken is (een) kunst

Shirt bedrukken volgens DigitransferWaar het voorheen nog vooral het bedrukken van één regel tekst of een simpele afbeelding was, is het bedrukken van kleding tegenwoordig een ware kunst op zich. De meest creatieve en originele afbeeldingen, bedrijfslogo’s en teksten komen voorbij en worden geplaatst op een kledingstuk.

Kunst of massaproductie?
Kleding bedrukken wordt vaak gezien als massaproductie. Iemand bestelt 500 kledingstukken met een bedrijfslogo en deze komen één voor één uit de machine rollen. Simpel toch? Gelukkig is dit niet overal het geval en wordt er ook nog echt kunstig maatwerk geleverd. Het bedrukken per stuk met iedere gewenste afbeelding, tekst of logo en dit ook nog tegen een schappelijke prijs is lang niet overal mogelijk. In veel gevallen worden er veel instelkosten gerekend of kan dit gewoon simpelweg niet. Zonde, want niet iedereen heeft toch behoefte aan 500 stuks of meer?

Kunst
Zoals net al verteld is het bedrukken van kleding een kunst. Bij het bedrukken per stuk komen er niet alleen machines aan te pas, maar ook veel handwerk. Hoe origineel of creatief de afbeelding ook is, iemand moet er toch voor zorgen dat het goed en op de juiste manier op de kleding komt te staan. Het is maar goed dat niet alles door machines is overgenomen, want op deze manier kan iedereen, stuk voor stuk, erbij lopen als een persoonlijk kunstwerk.

Dit artikel is geschreven door Digitransfer, een webshop gespecialiseerd in shirts bedrukken en het bedrukken van kleding met een eigen creatieve opdruk.

2 reacties op “Kleding bedrukken is (een) kunst”

Erg interessant blog. Ik ben het er helemaal mee eens! Kleding bedrukken lijkt me een hele lastige klus. Laatst heb ik voor het voetbalteam van mijn zoon shirts laten bedrukken (bij SA wear). De gewenste opdruk zat echt vol met kleine details. Dit maakte mij erg benieuwd naar het resultaat. Deze is gelukkig echt geweldig! Ik twijfel er niet aan dat dit met precisie is gebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s