Categorieën
Nieuws & weetjes

Lipton en KNVB werken samen: Wie is het koelste team in het amateurvoetbal?

KNVB respect samenwerking LiptonIedereen kent onderhand de KNVB-campagne ‘Zonder Respect Geen Voetbal’. In het kader van die campagne zijn Lipton Ice Tea en de KNVB een samenwerking aangegaan in de vorm van een competitie. De competitie gaat om wie het ‘Koelste Team’ is in het amateurvoetbal.

Sportief spel en plezier
De KNVB lanceerde kortgeleden met verschillende sponsors en partners de campagne ‘Zonder Respect Geen Voetbal’. De tweede seizoenshelft van het amateurvoetbal is alweer volop bezig. De bond richt zich nu verder op wat het voetbal nu eigenlijk is: Respect tonen voor elkaar, om een basis te vormen voor sportief spel en veel plezier. Unilever, partner van de KNVB in het Sportiviteit & Respect-programma en ook supplier van de KNVB, sluit zich volledig aan bij de boodschap van deze campagne. Daarom gaan de KNVB in samenwerking met Lipton Ice Tea, onderdeel van Unilever, aan het einde van het amateurseizoen 2012-2013 het ‘Koelste Team’ uitreiken.

Houd je hoofd koel
Op de officiële Facebook pagina van de KNVB is het sinds februari voor teams mogelijk om te bewijzen waarom zij de titel ‘Koelste Team’ verdienen. De belangrijkste vraag die waar antwoord op moet worden gegeven is: Hoe houden zij zich binnen en buiten het veld hun hoofd koel? Als je hierop een goed en ludiek antwoord op kan geven gaat het Koelste Team naar een wedstrijd van het Nederlands elftal. Maar niet zomaar naar een wedstrijd, onder begeleiding van Ronald de Boer en Giovanni van Bronckhorst gaan zij naar de WK-kwalificatiewedstrijd Turkije-Nederland!

Milena van Not is hoofd sponsoring van Unilever: “Samen met de KNVB willen we ons graag richten op de positieve voorbeelden in het voetbal. Daarom zetten wij met Lipton Ice Tea in op het belonen van ‘koel’ gedrag. Houd je hoofd koel en los sportieve strijd op een sportieve manier op!” Zorg dus dat de sportieve kant van uw team voortaan de boventoon voert binnen en buiten het veld, dan wordt uw team het “Koelste Team” van Nederland!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s