Categorieën
Nieuws & weetjes

3 ‘groene’ tips voor de bewuste mens van de laatste paar decennia

Duurzaam ondernemen is een begrip dat hedendaags niet meer is weg te denken uit de bedrijfscultuur van de Nederlandse ondernemingen. De mensheid is de laatste paar decennia bewuster gaan leven en door sociale druk is er niemand die niet nadenkt over het milieu. Omdat de maatschappij bewuster gaat leven is, kan het bedrijfsleven niet achterblijven. Maar hoe laat u zien aan uw relaties dat u duurzaam onderneemt?  Hier zijn 3 ‘groene’ tips voor duurzame en ludieke relatiegeschenken.

waterklok voor groene relatiegeschenkenDe waterklok
Een ecologische klok is altijd een effectief relatiegeschenk, maar een klok die geen elektriciteit verbruikt en helemaal op water loopt is een nog beter relatiegeschenk! En dit geschenk laat bovendien goed zien dat u als bedrijf bezig bent met het milieu. De klok werkt door middel van een galvanische cel. Deze cel zorgt dat het elektrolytische element altijd blijft werken. Het elektrolytische element houdt in dat de cel elektriciteit blijft leveren zolang de toevoer gehandhaafd wordt. Met een bedrukking van uw logo op deze waterklok zorgt u dat uw bedrijf een duurzame uitstraling krijgt bij uw relaties.

zonne energie oplader van Zintuig.nlZonne-energie op de werkvloer
Heeft uw relatie een smartphone? En is die smartphone snel leeg? Met dit duurzame relatiegeschenk zorgt u dat al uw relaties zijn of haar mobiele elektronische apparatuur wordt opgeladen waar en wanneer zij maar willen. Dit kan aan de hand van zonne-energie. De oplader op zonne-energie zorgt dat de smartphone niet meer hoeft op te laden met behulp van een stopcontact, met als gevolg dat uw klant op kosten voor elektriciteit zal besparen. En als u uw bedrijfslogo of slogan erop laat bedrukken, ziet de klant dat u bezig bent met het milieu.

De tassenset voor het scheiden van afval
4 delige tassenset Zintuig.nlHeb je het over duurzaam, dan heb je het natuurlijk ook over recyclen. Daarom is onze derde tip een tassenset gemaakt van organisch textiel waar gemakkelijk mee te recyclen valt. Er zijn vier tassen voor het scheiden van plastic, papier, metaal en glas. Met recyclen wordt gezorgd dat er minder afvalstoffen in de lucht komt omdat er minder wordt verbrand en meer wordt hergebruikt. Een zeer geschikt duurzaam geschenk dus, die u met uw logo geschikt maakt om aan relaties te geven, maar ook geschikt is voor op de eigen werkvloer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s