Categorieën
Nieuws & weetjes

3 praktische tips voor een effectieve oranje promotie!

30 april is het Koninginnedag, maar niet zomaar een Koninginnedag…  Nee, 30 april 2013 is het de dag van de troonswisseling. Koning Beatrix wisselt van wacht met haar zoon Willem-Alexander. Bedrijven hebben nog relatief weinig tijd om in te spelen op dit grote evenement. In dit artikel leest u 3 praktische tips om uw oranje promotie een flinke ‘boost’ te geven.

Koninklijk keramiek
Koninklijke Beatrix borden Keramieken bekers en mokken zijn altijd een razend populair relatiegeschenk geweest. Wat past er nu beter bij een keramiek Beatrix bord dan een oranje tompouce? Tevens kunt u deze geschenken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De collectie is niet alleen gericht op Beatrix, zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een opdruk van Willem-Alexander of Maxima. Combinaties zijn ook mogelijk! Met een krachtige propositie zorgt u ervoor dat u een positieve indruk achterlaat bij de klant. Keramieken koninklijke relatiegeschenken zorgen voor een positieve herinnering!

Pennen met een Koninklijke Touch
Oranje pennen Koninginnedag 2013Pennen zijn het meest gegeven relatiegeschenk van 2012 en dus zeer geschikt als promotiemateriaal. Een ‘oranje one of a kind’ pen met een Koninklijke clip… dat is nog eens origineel! Uiteraard zijn deze te bedrukken met een logo of tekst . Verbind de kernwaarden van uw bedrijf met de troonswisseling en zorg voor een positieve stimulans ten opzichte van uw merk. Relatiegeschenken versterken de klantrelatie!

Royale pepermuntblikjes
Wilt u uw klant verwennen met wat lekkers? Dan zijn pepermuntblikjes het ideale geschenk. Deze boxen zijn bedrukt met een afbeelding van Beatrix, Willem-Alexander of Maxima. U kunt het promotiemateriaal personaliseren door bijvoorbeeld een persoonlijke tekst boven de afbeelding te plaatsen. Dit soort karakteristieke herdenkingsgeschenken zijn niet alleen origineel maar worden ook lang bewaard. Royale pepermuntblikjesZo zal uw bedrijf/merk lang onder de aandacht zijn van de (directe) omgeving van de ontvanger.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s