Categorieën
iPhone accessoires

3 tips voor goedkope, coole relatiegeschenken

Zonnebril goedkoop cool geschenkBent u gebonden aan een beperkt budget en u wilt toch een cool relatiegeschenk? Geen probleem, er zijn vele goedkope relatiegeschenken die cool genoeg zijn om aan uw relaties te geven. Hier zijn drie tips voor coole relatiegeschenken die perfect bij een beperkt budget passen!

1. Zonnebrillen zijn altijd cool
Zonnebrillen worden door de coole kikkers het hele jaar door gedragen, al vriest het. Dit komt omdat zonnebrillen tegenwoordig niet alleen voor tegen de zon zijn, maar omdat het tegenwoordig ook een coole gadget is. Zonnebrillen met bedrukking zijn al verkrijgbaar voor minder dan een euro! Een zonnebril is altijd een cool geschenk voor een prijs die bij uw budget past.

2. Sportieve tassen voor de sportieve types
Sportief en cool kunnen en worden vaak in één zin genoemd. Daarom is een sporttas een zeer cool geschenk om te geven aan uw relatie of medewerkers die sportief zijn! Sporttassen worden op veel plaatsen gebruikt en zorgen voor veel exposure als u uw logo erop laat drukken. Sporttassen kunt u bestellen voor minder dan drie euro per stuk, iets wat zeer goed past in een beleid waar een beperkt budget gehanteerd wordt.

3.  Coole telefoon gadgets en accessoires
Gadgets zijn cool en handig. Voor bij een smartphone zijn ze al helemaal razend populair. Voor de smartphone zijn veel coole gadgets en accessoires beschikbaar voor een zeer goedkope prijs. Een smartphone gadget is dan ook zeer geschikt om te schenken aan een relatie en zijn beschikbaar voor prijzen variërend van minder dan één tot drie euro!

Advertentie

Één reactie op “3 tips voor goedkope, coole relatiegeschenken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s