Categorieën
Nieuws & weetjes

Zintuig.nl verstuurt schoolartikelen naar school in Gambia

In het kleine stadje Bakau in Gambia staat sinds kort een school; de Vital Preparatory, Nursery and Lower Basic School. De school bestaat uit drie klaslokalen, die zich slechts bevinden onder een afdak, gescheiden door een houten schot. Het schooltje is totaal niet goed uitgerust, maar toch gaan de kinderen graag naar school. Veel lesmateriaal of schoolartikelen zijn er niet, maar ze proberen er elke dag het beste van te maken.

Vital Preparatory School, Gambia

De ouders van de meeste kinderen die naar school gaan kunnen nog maar net het schoolgeld betalen, maar hebben daarom geen geld voor schoolartikelen. De school, de leerlingen en de leraren kunnen elke hulp goed gebruiken en daarom wilden wij graag helpen! Wij sturen 50 Linialen met ingebouwde rekenmachine naar de school. Op deze manier kunnen de kinderen beter hun werk doen en hopelijk een stuk verder komen met rekenen. Voor ons een klein gebaar, voor de kinderen en leraren een grote bijdrage aan het dagelijkse schoolleven!

Hieronder ziet u de foto’s van de Vital Preparatory, Nursery and Lower Basic School in Gambia.

Ghana1

Ghana2

Ghana3

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s