Categorieën
Nieuws & weetjes

3 tips voor relatiegeschenken die helpen tegen het koude weer

Het koude weer lijkt maar niet voorbij te gaan. Een mooie kans om uw relaties te verrassen met geschenken tegen de kou! Maar moeite met het kiezen van een geschenk voor uw relatie om hen de kou te doen vergeten? Hier zijn 3 tips om de koude wintermaanden te weerstaan!

Beanie muts goedkoop en effectiefLeuke mutsen zijn altijd welkom
Elk mens heeft er last van, ontzettend koude oren. Zo koud dat ze zelfs pijn doen. Nu is het ideale geschenk natuurlijk een muts die over de oren valt! En als daar dan ook uw logo op staat, is het een geschikt geschenk om te geven aan uw relatie. U kunt het natuurlijk ook geven aan uw medewerkers om de productiviteit te bevorderen. Voorbeelden hiervan zijn de Beanie mutsen.

Sjaal fleecekleding relatiegeschenkFleecekleding voor dat lekkere gevoel en warmte
Wilt u uw relatie behoeden voor de kou, dan is fleecekleding een mooi geschenk om te geven. Fleecekleding heeft een lekker stofje dat warmte vasthoudt. Uw logo kan op fleecekleding worden gedrukt, maar u kunt ook een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger erop laten drukken. Als u een geschenk personaliseert kunt u extra waardering krijgen omdat het geschenk dan veel persoonlijker wordt.

Enox handschoenen relatiegeschenkenSjaals en handschoenen om de kou volledig af te weren

Sjaals en handschoenen zijn geschikte geschenken om de kou te trotseren. Koude handen zijn verleden tijd met mooie handschoenen met uw logo erop! Heeft een koude hals? Met een gepersonaliseerde sjaal heeft u er geen last meer van. Deze geschenken met uw logo of tekst erop zorgen in deze wintermaanden voor veel exposure.

thermobeker gadget relatiegeschenkHandige gadgets tegen de kou
Als bonus ook nog een paar handige gadgets die zorgt dat de kou vergeten kan worden! Zorg dat u altijd warme drank bij u hebt met behulp van een thermobeker. Andere handige gadgets zijn handschoenverwarmer, een warmtekruik of een warme drank die je helemaal opwarmt van binnen! Met uw logo of persoonlijke teksten erop zijn dit erg leuke gadgets. Zorg dus dat kou voor u, uw medewerkers en uw relaties verleden tijd zijn!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s