Categorieën
Producten & gadgets

Drie ijskrabbers gestest door dé specialisten in de relatiegeschenkenbranche!

Het is winter en het is flink aan het vriezen. Tijd voor stevige warme schoenen, dikke jassen, mutsen en natuurlijk ijskrabbers! In de koude wintermaanden met al die bevroren autoruiten is een ijskrabber een must. Gevloek en getier in de ochtend, omdat je je ruiten met een cd’tje of ander voorwerp moet schoon krabben? Een ijskrabber voorkomt een slechte start van je dag!

IJskrabber als relatiegeschenk
Iets zo handig en functioneel als de ijskrabber is goed om aan uw klanten of personeel weg te geven. Als het product handig is en vaker gebruikt wordt, zal dit op deze manier ook met uw bedrijf geassocieerd worden. Ook zal de persoon keer op keer tijdens het gebruik geconfronteerd worden met de gedachte aan uw bedrijf, wat natuurlijk ontzettend positief is! De ijskrabber kan ook nog is op verschillende manieren bedrukt worden. Als het logo van uw bedrijf op zo’n veelgebruikt voorwerp staat, zal uw bedrijf nog meer herkenning krijgen. En dat is waar het om draait bij relatiegeschenken; herkenning, relaties verstevigen, een positief aanzien en een hoge naamsbekendheid.

Getest door de redactie
Een goede ijskrabber is het halve werk, daarom is er een top drie van beste ijskrabbers gemaakt!

ijskrabber met 3 led lampjes1. Kunststof ijskrabber met 3 LED lampjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, rood en blauw). De LED lampjes zijn op de vroege donkere ochtend ontzettend handig, je ziet precies waar je nog niet geweest bent en daardoor ben je ontzettend snel klaar! Naast de handige lampjes krabt deze kunststof ijskrabber ontzettend goed zonder veel kracht te hoeven zetten.

parkeerschijf arrival2. Parkeerschijf Arrival ijskrabber. Deze ijskrabber is tegelijkertijd ook een parkeerschijf. Laat deze parkeerschijf-ijskrabber altijd in je auto zodat je bent voorbereidt op elke situatie. De ijskrabber werkt goed, is ontzettend stevig en ligt lekker in de hand.

zwarte kunststof ijskrabber met fleece

 

3. Kunststof ijskrabber met een fleece gevoerde polyester want. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, rood en zwart). Een stevige iets wat smalle ijskrabber, dat zelfs de kleine raampjes helemaal schoon krabt. De want is heerlijk tegen de kou en maakt je hand zelfs warm!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s