Categorieën
Nieuws & weetjes

Een notitieboekje bedrukken, wat zijn de opties?

relatiegeschenken tampondrukEen notitieboekje wordt meestal gedrukt door middel van tampondruk.  U geeft dus zelf uw logo of tekst door aan uw leverancier. Het notitieboekje wordt uw eigen gemaakt door middel van de bedrukking, waardoor het herkenbaar is voor uw relatie. Maar u heeft naast de simpele opties van uw logo drukken, nog meerdere opties om een uniek relatiegeschenk te maken.

Verschillende opties voor bedrukking
Er zijn verschillende mogelijkheden om een notitieboekje op een ludieke manier te bedrukken. Er is een mogelijkheid om de kaft simpel te bedrukken met een propositie. U kunt het boekje ook in full colour laten bedrukken. Als u uw logo op elke pagina wilt laten terugkomen is het ook mogelijk om offset te laten bedrukken. De binnenkant van de kaft van het boekje kunt u ook laten bedrukken met uw logo of een tekst naar uw keuze.

Bedrukt notitieboekje, een leuk relatiegeschenk?
Een notitieboekje wordt vaak geschonken als relatiegeschenk om de identiteit naar buiten te versterken. Maar het wordt vaak ook besteld voor eigen gebruik om binnen de eigen organisatie een duidelijk imago te scheppen onder de werknemers. Het zorgt vooral dat je uitstraling krijgt als organisatie.

Notitieboekjes worden ook vaak uitgedeeld op beurzen, maar daarnaast zijn ook erg populair op scholen om weg te geven op oriëntatiedagen. Maar bedrijven staan ook erg open om een notitieboekje te ontvangen van een relatie. Een notitieboekje met uw eigen bedrukking is een populair, maar ook een praktisch relatiegeschenk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s