Categorieën
Nieuws & weetjes

Zijn jouw pennen op de juiste manier bedrukt?

blunder bij bedrukken penSnel! Pak een aantal pennen van jouw bureau en neem één pen in je hand. Kijk nu naar de afdruk van de pen. Is het op zijn kop of is de afdruk perfect gepositioneerd? Idealiter moet de schrijver de opdruk haarfijn lezen. Echter, vaak komt het voor dat bedrijven kiezen voor een opdruk maar dat de pen uiteindelijk niet goed wordt bedrukt. Wist u dat er een verschil is tussen links- en rechtshandigen?

Blunder
Na research op het internet kwamen we achter een grote blunder van een gerenommeerde Amerikaanse relatiegeschenken aanbieder. Zoals je op de afbeelding kan zien, is de pen verkeerd bedrukt. Dit is een veelvoorkomende fout die vooral die onervaren drukkerijen wordt gemaakt. Wist u dat meer dan 90% van de wereld rechtshandig is? Het heeft dus niet zoveel zin om uw pen te positioneren voor linkshandigen. Richt uw marketing op de meerderheid, tenzij u weet uit hoeveel linkshandigen uw doelgroep bestaat… Voor relatiegeschenken aanbieders is zo’n soort fout een doorn in het oog. Vaak huren aanbieders externe drukkerijen in met de verwachting dat zij zorgen voor een kwalitatieve opdruk. Kies dus voor een ervaren relatiegeschenken webwinkel, die zich al een aantal jaar in de branche bevindt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s