Categorieën
Nieuws & weetjes

Promotionele producten voor tijdens nieuwjaarsavond

champagneglazen voor NYEOud en nieuw komt steeds dichterbij. Iedereen kijkt uit naar de oliebollen, vuurwerk, het eten en drinken. Elk jaar is een conference op tv en talloze bekende popsterren treden op bij een zogenaamd New Years Eve party. Al met al een gezellige avond. Bij een gezellige avond hoort een feestje. Naast oliebollen, appelflappen, champagne en lekkere hapjes kunnen relatiegeschenken ook een toegevoegde waarde hebben. Al helemaal als u als bedrijf of vereniging een feest organiseert waar veel mensen aanwezig zullen zijn. Op zo’n moment is marketing belangrijk. Zowel voor interne als externe communicatie. Er zijn een aantal ‘kleine’ geschenken voor u op een rijtje gezet:

Glazen
Tijdens een feest is het natuurlijk een origineel idee om glazen te bedrukken met een logo of een afbeelding. Glazen zijn onmisbaar voor een geslaagd feestjes. Bij de relatiegeschenken aanbieders is er nog een groot verschil in het aanbod van glazen. Zo zijn er ook glazen die van kleur veranderen naar mate de temperatuur van de vloeistof toeneemt. Wees creatief met de opdruk!

Servetten
Servetten mogen niet ontbreken op het feest. Na al het eten is belangrijk dat gasten zich kunnen fatsoeneren. Servetten zijn altijd handig en relatief voordelig. Kies voor een creatieve opdruk en slaag met uw feestje!

Ballonnen
Ballonnen in alle kleuren van de regenboog of zilver en goud. Om klokslag 12 uur sprint de kurk uit de champagne en stijgen de ballonnen de lucht in. Ballonnen zijn leuk voor jong en oud!

Dit zijn enkele voorbeelden van relatiegeschenken die de sfeer onmiddellijk positief zullen beïnvloeden. Kies voor een relatiegeschenk dat het best bij u past. Alvast een fantastische jaarwisseling!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s