Categorieën
Nieuws & weetjes

Testcase: Kan een paraplu windsnelheden van 130 km/u weerstaan?

Wist u dat een stel studenten van TU Delft verantwoordelijk is voor het ontwerpen van een paraplu dat zelfs bij windsnelheden tot 133 km/u niet breekt? Het Nederlandse bedrijf Senz kenmerkt zich door innovatie en ambitie. Jaar in jaar uit slepen zij meerdere prijzen in de wacht. Zo zijn ze er nu zelfs in gelukt om een stormbestendige paraplu te ontwerpen.

Wat is er uniek aan Senz + filmpje
Sommige mensen denken een paraplu is een paraplu… Toch wordt er in de parapluwereld ook onderscheid gemaakt op basis van kwaliteit en stijl. De unieke eigenschappen van Senz paraplu’s zijn de vorm en de details. Het voordeel van de vorm is dat de paraplu meedraait bij harde wind. De paraplu past zich aan de verschillende weertypen aan. Tevens is er gedacht aan de ogen van de mensen in de omgeving van een paraplu. Vaak raken mensen geïrriteerd omdat ze bijna worden getorpedeerd door de punten van een paraplu. De paraplu’s van Senz hebben ogenbeschermers. Mocht de gebruiker van de paraplu een onschuldige omstander in het oog prikken dan is de schade minimaal. Bovendien is de paraplu van Senz getest in de windstunnel. Oordeel zelf en bekijk onderstaand filmpje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s