Categorieën
Nieuws & weetjes

Nieuws: er wordt niet bezuinigd op kerstpakketten!

business man with gifts falling downVolgens de media heerst er al een aantal jaren een crisis in Nederland. Er wordt bericht over de bezuiniging. “Letten op de kleintjes” zal u vaak hebben gehoord. Gezamenlijke lunches worden afgeschaft en de pot voor het personeel is niet meer zo goed gevuld als dat het eerst was. Wordt er ook bezuinigd op kerstpakketten? Zijn wij Nederlanders echt zo hard getroffen door de crisis?

De spannende ontknoping…
Voor de mensen die de titel van het artikel hebben gelezen, waren bovenstaande vragen eigenlijk niet echt spannend te noemen. Uit onderzoek van One Question blijkt dat er ten opzichte van 2011 helemaal niet bezuinigd wordt op kerstpakketten. Vorig jaar ontving 65% van het personeel een kerstpakket en aankomend jaar is dit percentage gedaald naar 64%, een percentage waar men mee kan leven. Duurzaam en milieubewust genieten steeds meer populariteit en deze trend heeft een gevolg op het aantal duurzame en/of milieubewuste kerstpakketten. Maar liefst 34% van de respondenten heeft aangegeven zelf een kerstpakket samen te stellen. Denk aan een biologisch groenten- of fruitpakket. Kerstpakketten horen bij het Nederlandse bedrijfsleven. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het percentage in 2013 weer toeneemt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s