Categorieën
Gebruikers vertellen

Hou van je personeel, dan houdt zij ook van jou

kerstpakket mag niet misstaan voor personeelEconomische crisis, omzet die terugloopt. Een slechte tijd voor ondernemers. Je bezuinigt waar je kunt om de kosten omlaag te brengen en deze lastige periode te overleven. Je vraagt personeel salaris in te leveren en meer uren te werken voor minder geld om het hoofd boven water te kunnen houden. Zonder personeel geen bedrijf maar zonder genoeg omzet geen inkomen voor je personeel. Iedereen werkt hard en wil graag meehelpen door hun steentje bij te dragen.

Maar één ding wat je nooit mag wegbezuinigen is het kerstpakket voor je personeel!

Juist in deze sombere tijden is een kerstpakket een lichtpunt waar veel mensen naar toe werken. Je kunt nog zoveel schouderklopjes en complimenten uitdelen het hele jaar door maar neem je personeel hun kerstpakket af en je haalt hun motivatie ook weg. Als je van een uitdaging houdt, probeer het eens uit. Hou je van je personeel, zorg er dan voor dat het goed geregeld is.  En dan niet zomaar last minute de eerste de beste doos bij de groothandel vandaan halen. Het hoeft niet duur te zijn, het gaat erom dat je aan het kerstpakket kunt herkennen dat er zorg, aandacht en liefde aan besteedt is. Luister naar je personeel, weet wat er speelt op de werkvloer en speel erop in.

Fijne kerstdagen!

Dit artikel is geschreven door Dalinique Plender van IkRegel.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s