Categorieën
Gebruikers vertellen

Durf te kiezen: geen compromis pakket maar lekkernijen!

origineel kaas cadeau paul.nlPluimen, tintelingen, bonnen geven als relatiegeschenk aan uw personeel en of zakelijke relaties kan volgens mij niet meer. Hiermee gaan we volledig voorbij aan de intentie van een relatiegeschenk. Ik snap dat u niet iedereen alles kan geven, en zeker voor grote groepen zal dat gelden. Maar het geven van compromissen komt niet over. Je geeft je vrouw toch ook niet alleen maar een kus op haar wang. Pak haar eens stevig beet en geef een goede zoen op haar mond dan krijgt u zeker een andere reactie. Ondanks het feit dat u zichzelf misschien niet al te nauwkeurig heeft geschoren zal ze het toch bijzonder fijn vinden.

Lauw kusje versus warme omhelzing
Het geven van een pakket gekocht van de grote jongens is een lauw kusje, een zoethoudertje. Als u een pakket geeft vol met verse lekkernijen zal dit overkomen van een warme omhelzing. Het is toch veel leuker om een pakket te ontvangen waarvan de juiste intentie af straalt. Alle producten zijn voorzien van achtergrondinformatie en door middel van QR codes komt u terug op onze site waar nog meer informatie over de producten staan. Ook op maat geschreven verhalen over de producten in uw geschenk met eventuele recepturen is een mogelijkheid.

Durf te kiezen ! En geef dit jaar geen compromis pakket, pluim of tinteling maar een pakket vol lekkernijen en ontvang een pluim en of tinteling van uw klant en of personeel. Daar was het in het begin van de relatiegeschenkenhoos ook om te doen. De pakketten worden verstuurd in geïsoleerde verpakkingen met een gegarandeerde goedgekeurde aflevertemperatuur voor 48 uur.

Tot gauw!

Dit artikel is geschreven door Paul Odijk. Kijk voor meer informatie op de mediterrane webwinkel genaamd Naarpaul.nl. Een echte aanrader!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s