Categorieën
USB sticks & gadgets

Deze ‘dingen’ moet u onthouden bij het bestellen van bedrukte USB sticks

rent a car usb stick Zintuig.nlRelatiegeschenken zijn een geweldige manier voor organisaties om nuttige items te leveren aan potentiële en bestaande klanten. Bedrukte USB sticks zijn sinds de jaren 90 erg populair geworden. De technologische stroomversnelling heeft gezorgd voor een constante evolutie van usb sticks. Hoewel veel organisaties zich zorgen maken over de kosten van een promotionele campagne, is het belangrijk om te zorgen dat de kwaliteit van de relatiegeschenk strookt met de kwaliteit die u als bedrijf wilt uitstralen. Een laagdrempelige kwaliteit kan een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsimago.

Kwaliteitskenmerken tijdens het selectieproces
Bij het kiezen van USB sticks zijn er twee belangrijke aanduidingen voor een organisatie om te bepalen welke USB sticks de gewenste kwaliteit hebben, namelijk het CE (European Conformity) en het RoHS (Restriction of Hazardous Substances) keurmerk. Deze kwaliteitskeurmerken garanderen dat de USB sticks voldoen aan de afgesproken maatstaven voor kwaliteit en veiligheid voor de gebruiker.

Relatiegeschenken zijn een directe weerspiegeling van uw diensten
Staat u op het punt om te starten met relatiegeschenken, let dan wel op dat uw gekozen relatiegeschenk een positieve en effectieve weerspiegeling of connectie heeft u met de door u geleverde diensten of producten. Informeer bij uw leverancier naar garanties. Zo geven de meeste relatiegeschenken webwinkels een jaar garantie op USB sticks.

Ecologische factoren
De maatschappij vindt het steeds belangrijker dat een bedrijf ‘groen’ is of ‘maatschappelijk verantwoord’ onderneemt. In de relatiegeschenkenbranche zijn er steeds meer relatiegeschenken met een ecologisch karakter. Zo zijn er USB sticks gemaakt van karton of andere gerecyclede materialen. Met een milieuvriendelijke USB toont u uw ‘groene’ karakter.

Relatiegeschenken versterken uw imago en verbeteren de klantrelatie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s