Categorieën
Snoepjes

3 tips voor de inzet van gepersonaliseerde snoepjes voor de niet snoepliefhebber

verzameling snoepjes voor de liefhebberOp 31 oktober was het Halloween. In Amerika geniet deze angstaanjagende feestdag veel populariteit en de laatste jaren begint het feest ook steeds meer aanhangers te krijgen in Nederland. Tijdens Halloween, maar bijvoorbeeld ook Sint Maarten, maken de snoepfabrieken overuren en liggen de schappen vol met snoepjes waar we nog nooit van hebben gehoord. Wist u dat dit een ideale kans is voor een marketingcollega’s? Snoep is namelijk een effectief promotiemiddel. Niet alleen tijdens Halloween en Sint Maarten, maar ook door het hele jaar door. Hier vindt u drie tips voor de inzet van gepersonaliseerde snoepjes.

1. Gebruik gepersonaliseerd snoep als een zoet afscheid bij evenementen
Of u nu een conferentie organiseert of een zomerse bedrijfspicknick… Bied uw klanten aan de afsluiting van uw dag iets zoetig aan! Het toont aan dat u heeft nagedacht over elk aspect van de ervaring van uw dag, van begin tot eind.

2. Plekken waar veel mensen langskomen
Van wachtkamers tot ontvangstruimten, als uw klanten vaak over de vloer komen, kunt u op strategische plekken waar veel mensen langskomen snoep plaatsen. Bedruk deze snoepjes met uw bedrijfslogo. Uw klanten komen uw merknaam of bedrijfslogo vervolgens overal tegen. Bovendien is er ook nog het emotionele aspect. Snoep is natuurlijk hartstikke lekker!

3. Maak uw stand aantrekkelijk tijdens een beurs
Elke stand op een beurs geeft wel iets weg. Met snoep geeft u iets weg waar iedereen van houdt. Zelfs de niet snoepliefhebber zal het meenemen voor collega’s, familie of vrienden. Met snoep is het mogelijk om een onderscheid te creëren op een beurs.

Snoep zal altijd in smaak vallen, zelfs bij niet snoepliefhebbers. Snoep heeft op ieder mens een onzichtbare aantrekkingskracht. Als u niet van snoep houdt, maar iemand in uw nabije omgeving wel dat is het niet meer dan normaal dat u de snoepjes meeneemt. Probeer het eens!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s